Adalar’da toplanmayan çöp ve budanan ağaç dalları kötü görüntüye sebep oluyor

Adalar’da toplanmayan çöp ve budanan ağaç dalları kötü görüntüye sebep oluyor
Yayınlama: 20.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar Belediyesi, ağaçlar budandıktan sonra budanan dallar gelişigüzel çöplerin, sokakların kenarına bırakılması çevre de olumsuz görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor.

Adalar'da toplanmayan çöp ve budanan ağaç dalları kötü görüntüye sebep oluyor

Yapılan ağaç budama işlemlerinin ardından çöp kutularının yanlarına, sokaklara atılan ağaç dalları ve çöpler kötü görüntü ortaya çıkartıyor. Ağaçların budanmasının ardından budanan dalların toplanılması için belediye ekiplerinin keyfi bekleniyor. Bunun yanına kış aylarında olmamıza rağmen toplanmayan çöpler Adalıların tepkisine neden oluyor.

Konu hakkında şikayetlerini gazetemize aktaran bazı vatandaşlar, ‘Ağaçlar tabi ki de budanacak. bu çalışmaların yapılması da çok normal. Fakat ağaçlar budandıktan sonra çöp konteynırlarının yanına, sokaklara bırakılan dallar kötü görüntü oluşturuyor’ dediler. Adalar Belediyesinin budanan ağaçları hemen toplaması gerekirken toplama işlemini yapmaması Adalıların tepkilerine neden oluyor.

Adalar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kesilen ve hala toplanmayan ağaç dalları hakkında düşüncelerini dile getiren mahalle sakinleri, “  ilçemizin bazı noktasında ağaçlar budanıyor. Ağaçların daha sağlıklı büyümeleri için evet bu gerekli ama bir işi yapıyorsanız tam yapmanız gerekiyor. Bu ağaçlar budanalı kaç gün oldu hala dallar yerlerde bekliyor. Aslında daha çok kesilmiş dal vardı ama bağ bahçe işiyle uğraşanlar dalların birçoğunu aldı götürdü. Fakat hala ağaçların diplerinde dallar duruyor ve her geçen gün etrafa daha da çok yayılıyor. Bu nedenle biz mahalle sakinleri olarak bu dalların biran önce toplanmasını istiyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.