Adalar’da turizm konuşuluyor ancak Adaların önemli turizimcileri toplantıda yok!

Adalar’da turizm konuşuluyor ancak Adaların önemli turizimcileri toplantıda yok!
Yayınlama: 04.06.2024
Düzenleme: 04.06.2024 22:58
A+
A-

Büyükada’da önceki gün Adalar’da sürdürülebilir Turizm adı altında br toplantı düzenlendi ancak Adalar’da turizm işi ile ilgili uğraş veren önemli isimler toplantıya çağrılmadı.


Adalar Belediye başkanı Ali Ercan Akpolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Katılımcı yönetim anlayışı ile Adalar’da sürdürülebilir turizmi ele aldık. Konaklama ve hizmet sektörü temsilcilerimizin katılımıyla, Adalar’ın turizm politikasına yönelik sorunların, önerilerin ve yol haritasının konuşulduğu bu önemli toplantıya İBB Turizm Şube Müdürü Hüseyin Gazi Coşan ile TÜRSAB ve TUREB temsilcileri de katılım sağladı. İBB, Adalar Belediyesi ve sektör temsilcilerimizin iş birliği ile uzun vadeli stratejik planlamaların yanı sıra kısa sürede de atacağımız somut adımlar ile Adalar’ımızın turizm potansiyelini, 12 aya ve tüm Adalar’a yayılacak şekilde yukarıya taşıyacağız.” dedi.


Toplantıya Adaların ileri gelen turizimcileri çağrılmıyor. Adalar’da önemli yatırımlara imza atan Nizam Hışım, Büyükada Princess Hotel’in sahibi Alpaslan Demirkan’ın TİARA Oteli’nin sahibi Murat Pekin çağrılmaması, Splendid Palas Oteli’nin sahibi Hamamcıoğlu’nun toplantıya katılmaması, katılımcıların çoğunun belediye başkanının hemşehrisi olması dikkat çekti. Adaların önemli turizm yatırımcısı Nizam Hışım’ın toplantıya çağrılmamasının sebinin CHP Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Loc’ada’nın sahibi İsmail Onur Balbinar ile rekabet içinde olduğu için çağrılmadığı iddia ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.