Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız!

Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız!
Yayınlama: 14.11.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Adalar’daki belediye araçları, akülü araçlar, İETT’nin taksilerinin son zamanlardaki kedi katliamının önüne geçilemiyor. Aşırı hız yaptıkları belirtilen araçlardan hayvanseverler şikayetçi.

Adalar’da özellikle ara sokaklarda hız yapan araçlar, sokak hayvanlarının yaralanmalarına ve hatta ölmelerine sebep olabiliyor. Araç trafiğinin sorunsuz bir şekilde akması ve sokak hayvanlarının zarar görmemesi için hız kesici talep eden bir mahalle sakini, “Belediye araçlarının ve özel akülü araçların Büyükada sokaklarında yaptığı hız, her gün bir hayvanın ezilerek can vermesine neden oluyor. Bu sabahın kurbanı, eski Türk Mektebi Sokak’ta yaşayan Sarıkız oldu. Çevre sakinleri, büyük emeklerle büyüttükleri Sarıkız’ı altına alan Belediye aracının, onu metrelerce sürüklediğini belirttiler. Yoldaki kan izleri, Sarıkız’ın ne kadar sürüklendiğini gösteriyor.” dedi.

Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız! Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız! Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız! Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız! Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız! Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız! Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız! Adalar’daki araçların hız terörü bitmiyor. En son kurban Sarıkız!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Hayrettin dedi ki:

    Adadaki trafik birgün denetlemiyor bu İETT yi ben anlamadım niye acaba arkadaşımın ayak parmağı kesildi bu hız yüzünde burası ada e beş degilki özellikle bazı bayan şoför arkadaşlar trafik sadece işi gücü akülü korsan peşinde bunu bizzat vali beye de yazicam