Adalar’daki bu motorlara “Tam yol ileri” kim diyor?

Adalar’daki bu motorlara “Tam yol ileri” kim diyor?
Yayınlama: 23.06.2024
Düzenleme: 24.06.2024 10:54
A+
A-

Heybeliadalılar, Ayyıldız Caddesi boyunca uzanan kıyı şeridinde, hergün binlece insanın geçtiği caddede halka açık, dinlenme ve oturma banklarının olduğu yerde, denizi seyredip kuş sesleri, dalga sesleri dinleyeceğine bağırıp çağıran, sahile merdiven koyan, halatlarla koca tekneleri sahile bağlayan, dolana kadar bekleyip görüntü kirliliği yapan, plaj yolcusu indiren ve bindiren, Heybeliadalıların içlerine deniz kokusu çekmesi gereken sahilde egzoz kokusuna mecbur eden, desibel rekoru kırarak Heybeliadalıların kafasını şişiren, plaj tekneleri…


Adalar İlçesi’nde kıyı taşımacılığı ruhsatı olmadığı belirtilen bu tekneler, ruhsatsız bir şekilde taşımacılık yapıyor. Ruhsatları yoksa, ruhsatsız/izinsiz oldukları için bir yerlere para ödemeleri mümkün değil.

  • Eğer ödeme yapıyorlarsa ruhsat/izin yoksa kime ne amaçla ödeme yapılıyor?
  • Sahil Güvelik Komutanlığı ekiplerinin bu motorlardan haberi var mı, varsa neden denetlemiyor?
  • Bu motorlara “Tam yol ileri” kim diyor?
  • Madam Marta’da dalgıç olan, Heybeliada’da göbek atan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Büyükada’dan dalarak bu motorların bulundığu Heybeliada sahil şeridinden ne zaman çıkacak?

Sadece Heybeliada’da değil bütün Adalar’da durumun bu şekilde olduğu belirtiliyor. Eğer ruhsatları/izinleri varsa gazetemiz veya kendi web sitelerinden yayınlayarak Adalıların bilgilendirilmesini istiyoruz.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. KEMAL taş dedi ki:

    Heybeliada ayyıldız CAD kaldırımlarda insan yürüyemez ormana giden yolun kaldırımları tamamen işgal altında ruhsatsız dükkanlar tarafından işgal edılmış zabıta hedıyesını alınca es geçiyor başkansa kılımalı odadan çıkmıyor herkes CHP oy verdıgıne bin pişman bılesınız