Adalar’dan kısa kısa!

Adalar’dan kısa kısa!
Yayınlama: 17.03.2023
A+
A-

Yıkılma tehlikesi olan köşk için önlem!

Maden Mahallesi Yılmaztürk Caddesi No: 3 adresindeki tarihi köşk yıkılma tehlikesine karşı etrafı güvenlik şeridiyle çevrilerek önlem alındı

Adalar’dan göç mü başladı?

Adalar'dan kısa kısa!

Son günlerde Adalar’da günlük olarak 3-4 evin adadan taşındığı belirtiliyor. Taşınma sebebinin deprem sebebiyle olduğu gelen bilgiler arasında.

Duba kalkmadı ortalık karıştı!

Büyükada’da dün öğlen saatlerinde Çınar caddesi üzerinde bir sokakta akülü araçlar girmesin diye koyulan, elektronik olarak açılıp kapanan dubaların bir daha açılmayacak söylentisi üzerine esnaf, “biz işimizi nasıl yapacağız” diyerek olaya tepki gösterdiler. Gerginliğin artması üzerine araya giren CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat, dubaların bugün için açılacağını söylemesi üzerine gerginlik sona erdi.

Heybeliada Zeytinlik mevki çöplük mü oldu!

Adalar'dan kısa kısa!

Heybeliada Zeytinlik mevkinde ormanlık alana dökülen çöpler vatandaşın tepkisine neden oldu. Eren Erden isimli Heybeliadalı bir hemşehrimiz sosyal medya hesabından “İlk önce yol olarak kullanılan sonra pazar yeri için yapılan ve günümüzde Heybeliada’nın çöplüğü olarak kullanılan zeytinlik bu pisliği hak etmiyor! Bir kere daha belediyeciliğini kanıtlamış oldun bravo adalar belediyesi” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.