Adaları çöp götürüyor, belediye başkanı seyrediyor!

Adaları çöp götürüyor, belediye başkanı seyrediyor!
Yayınlama: 09.07.2024
A+
A-

Heybeliada Zeytinlik mevkiinden gelen resimlerdeki içler acısı görüntüler tepki çekti. Adalar Belediyesi’nin toplamadığı atıkların üst üste yığıldığı görülüyor.

İstanbul’un, Marmara’nın incisi dediğimiz Adalar’daki bu görüntüler vatandaşların “burası adamı” diye sorgulanmasına neden oldu. Görüntülerde koltuktan tut sandalye, masa, inşaat atığı, vb. gibi bir çok atık mevcut. Kötü kokuya ve görüntü kirliliğine dayanamayan vatandaşlar adeta bit pazarını anımsatan bu görüntülere tepki gösterdi.


Adalar İlçesi SİT alanı ve Özel Çevre çöp Koruma Alanı altına alınmıştır. Bu alanlara çöp dökemez geçici ollarak da biriktirmesini yapamazsınız.


Büyükada’da farklı değil


Büyükada’daki görüntüler de Heybeliada’dan daha kötü durumda. Adalar Belediyesi’nin ve İBB’nin yetersiz kaldığı temizlik çalışmaları adalıların tepkisini çekmeye devam ediyor. Belediyelerinin ilk işinin asli görevi olan temizlik işlerini yapması gerektiğini belirten Adalılar, Marmara’nın incisi dediğimiz Adalar İlçemizin maalesaf çöpler altında kaldığı, Adaların çoğu sokağın durumunun bu halde olduğu belirtiliyor.

Adaları çöp götürüyor, belediye başkanı seyrediyor! Adaları çöp götürüyor, belediye başkanı seyrediyor! Adaları çöp götürüyor, belediye başkanı seyrediyor! Adaları çöp götürüyor, belediye başkanı seyrediyor! Adaları çöp götürüyor, belediye başkanı seyrediyor!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.