Adaların kara bahtı değişmiyor!

Adaların kara bahtı değişmiyor!
Yayınlama: 09.11.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

Büyükada’dan gazetemize gönderilen görüntülerde Adaların kara bahtında hiç bir değişiklik olmadığı görülüyor.

Adaların kara bahtı değişmiyor!

WhatsApp Haber-İhbar Hattı: Büyükada Tayyareci mazlum sokaktan ve Büyükadanın çeşitli yerlerinden gelen resimlerde çöplerin yerlerde olduğu görülüyor. Turistlik beldeye bu yakışmayan görüntüler Adalıların tepkisine neden oluyor. Adalar Belediyesinin ağaçlardan çıkan dal ve yaprakların toplaması için Adalılardan para talep ettiği iddia edildi.

Adaların kara bahtı değişmiyor!

Pandemi döneminde temizliğe daha gayret gösterilmesi gerektiğini belirten mahalle sakinleri Adalar Belediyesine tepki gösteriyorlar. Belediye ekiplerinin çöpleri almaması sebebiyle çöplerin sokaklara yayılması ise kameralara yansıdı.

Adaların kara bahtı değişmiyor!

Adaların Mahallerinde birçok noktası çöp içinde kalırken, bölge halkı ise koronavirüsle mücadele edilen bugünlerde yaşanan olaya tepki gösterdi. Biriken çöpler sebebiyle sokak hayvanları ve sineklerin de arttığını söyleyen mahalleli, çöplerin bir an önce alınması gerektiğini belirtti.

Adaların kara bahtı değişmiyor!

Salgın döneminde hijyene dikkat etmenin önemine değinen vatandaşlar ise pislik saçan görüntülere isyan etti. Bilhassa yaz döneminde yetersiz kalan Adalar Belediyesinin artık kış aylarında da temizlik işlerinde yetersiz kaldığı belirtiliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.