Adalılar pislikten bıktı!

Adalılar pislikten bıktı!
Yayınlama: 12.07.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:16
A+
A-

Adalar’daki temizlik sorunlarının bir türlü önüne geçilemiyor. Yaz aylarının gelmesiyle sıcaklıkların artması sonucu daha önem arz eden çöp, vs. toplanmasındaki sorunlar, Adalıların sağlığını tehdit ediyor.

Adalar İlçesi’ndeki temizlik problemleri yaz ayları gelmesiyle daha da arttı. Pandemi aylarında bile çöpünü toplayamayan Adalar Belediyesi bu sorunları bir türlü aşamıyor. İBB’nin CHP’de olması da sorunlara çare olamadı. Yerlerdeki, ormanlık alanlardaki, top sahalarındaki çöpler bir yana, çöp arabalarından sızan pis sular Adalıların sağlığını tehdit ederken bir conta ile halledilecek bir sorunu bile halledemeyen Adalar Belediyesi sadece seyretmekle yetiniyor. Pis sulardan sebep üreyen sivrisineklerde Adalıların kabusu oldu.

Mahalle sakinlerinin yanısıra esnafta bu sorunlara çözüm istiyor. Bir esnaf: “Sürekli çöp araçları buradan geçiyor. Pisliklerini buradan akıtıp sağlımız açısından ve müşterilerimiz açısından rahatsız oluyoruz. Sürekli çöp arabaları sanki bilerek ve isteyerek suyunu açıp çöp dökülen alana yetişmeden pis suyunu burada akıtıyor. Bu duruma bir çözüm istiyoruz. Belediyedeki yetkili arkadaşlar çöp arabalarını dolduruyorlar buradan geçiyorlar. Buna bir çare bulun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.