ADALILARDAN DOKTOR VE HASTANE TALEBİ !

ADALILARDAN DOKTOR VE HASTANE TALEBİ !
Yayınlama: 17.08.2013
Düzenleme: 28.06.2018 10:04
A+
A-

ADALILARDAN DOKTOR VE HASTANE TALEBİ !

 

11 Ağustos Pazar sabaha karşı saat 04:00 sıralarında Heybeliada’da kazasonucu kolunda cam kesiği oluşmasıyla başlayan süreçte kolu kesilme tehlikesi olan  Ali Mert BALTACI, Heybeliada’da gece doktor olmadığı için kan kaybı nedeniyle yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Yaşanan bu duruma tepki gösteren Adalılar, bir an önce doktor ve hastane istiyor.

16 Ağustos Cuma günü Adalılar Ali Mert’in yaşadıklarının ardından Heybeliada İDO iskelesi önünde “#direnAliMert”, “sağlık haktır satılamaz” ile “polis değil doktor istiyoruz”, pankart ve sloganlarıyla eylem yaptı.

Daha sonra Büyükada’daki “Adalar Toplum Sağlığı Merkezi”ne giden bir grup yetkililere; “Adamıza 24 Saat Hizmet veren bir Acil İlkyardım Merkezi İstiyoruz! Heybeliada’ya kar, zarar hesabı gütmeyen bir anlayışla kurulacak bir hastane ya da kadro eksiği bulunmayan donanımlı bir Aile Sağlık Merkezi İstiyoruz. Ali Mert Son Olsun, Sağlık Hakkımızı İstiyoruz!” taleplerini dile getirdi.

Bu arada Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören Ali Mert Baltacı’nın böbreklerinin iflası ettiği ve makinaya bağlandığı belirtiliyor. Kolunu kaybetme riski olduğu  belirtilen Baltacı’nın tedavisi sürüyor.

 

 

Fotoğraflar Muzaffer ATAY.

ADAGAZETESİ    Büyükada Özel Haber.

 

 

AYRINTILAR GELİYOR!!!

 

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.