”Aha da Aynı Film” dedik ama Adalar’da film bitmez!

”Aha da Aynı Film” dedik ama Adalar’da film bitmez!
Yayınlama: 12.11.2013
Düzenleme: 12.04.2014 09:44
A+
A-

''Aha da Aynı Film'' dedik ama Adalar'da film bitmez!

 

”Aha da Aynı Film” dedik ama Adalar’da film bitmez!

 

A. Nail Eti ‘ nin sembolik sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olarak gösterilen ” Adalıların Sesi ” gazetesinin Ağustos sayısında yayımlanan ” Aha da Aynı Film ” başlıklı yazıma cevaben Eylül ayında yeni bir sayı yayınlanmıştır. Adalıların Sesi gazetesinin künyesi kullanılarak fotokopi kağıdına bastırılan bu son sayının özelliği ‘ bedelsizdir ‘ ibaresi ile bastırılmış olması. Herhalde  ”son sayıyı kaç adet bastınız ve sattınız , paraları ne yaptınız ? ” sorusuyla muhatap olmamak için böyle bir yola başvurulmuş. Dervişin fikri ne ise zikri de odur.

 

Hepinizin bildiği gibi Ağustos sayısındaki yazımda kaynağını göstererek Ada vakfı ve Adalar Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen  ilk Lefter turnuvasında toplandığı iddia edilen 500 bin TL ‘ nin akibetini sormuştum.

 

Bu sorum yüzünden küplere binen Belediye Başkanı, yaşına başına hürmet etmeden Gazetemizin sembolik sahibi olan A.Nail Eti’ ye çok sert çıkışlar yapmış ve Avni Kurtuldu ile bendenizi savcılığa şikayet etmiştir. Gazetenin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni ( aynı zamanda yazı işleri müdürü olan ) A. Nail Eti ‘ yi de sadece sert bir dille haşlamakla bırakmıştır. Çünkü O da biliyor ki A.Nail Eti sembol !

 

Ancak A. Nail Eti sembolik de olsa sahiplikten gelen gücünü kullanmış ücretsiz ve fotokopi şeklindeki  Eylül ayı sayısında Adalar Vakfı Yönetim kurulundan ve Belediye Başkanından özür dileyerek ve de son sayıyı Adalar Vakfı Başkanı Halim Bulutoğlu ‘ nun emrine vererek , bizlerin de cevap hakkının önüne geçmek için gazetenin kapanışını vermiştir. Bizler A. Nail Eti ‘ den bu gazetenin çıkışı ve basımında maddi ve manevi emeği geçen tüm arkadaşların onayını almasını beklerdik.

 

Halim Bulutoğlu fotokopi Eylül sayısındaki cevabi yazısında kelime oyunları yaparak ilk Lefter turnuvasında Hikmet Eliz ve A. Nail Eti ‘ nin de organizasyonda olduklarını söylemiştir.Ancak ilk turnuvada bu arkadaşlar görev almamışlardır.İlk turnuva sadece Ada Vakfı ve Adalar Belediyesi yetki ve sorumluluğunda gerçekleştirilmiştir.

 

Halim Bulutoğlu : ” Adalar Vakfının Lefter kupası için Adalılardan topladığı 500 bin liranın değil sadece 5 liranın izini bulup getirmelerini bekliyorum ” buyurmuş !

 

Tam bir laf cambazlığı biz Adalılardan toplamışsınız demedik ki ! Aksine Lefter’ in ve Adaların ismini kullanarak muhtelif yerlerden sponsorluklar temin ettiğiniz iddia ediliyor dedik.

 

Daha sonra değiştirmek zorunda kaldığınız ” Biz bu memleketi seninle sevdik Lefter ” sloganı ile bastırdığınız kitapçıkta SPONSORLUK teklifimizi sevgiyle kabul eden Garanti Bankası Genel Müdürü Ergün Özen ‘ e ettiğiniz teşekkürün anlamı nedir.

Kitapçığın ön yüzüne ana sponsor GARANTİ yazıyorsunuz da niye HİLMİ yazmıyorsunuz ?

 

Bu arada kağıt sponsorluğunu üstlenen UPM ‘ yi de unutmayalım.

 

Bu iki organizasyon için sponsor aradık ama beceriksizliğimize verin bulamadık diyen sayın Halim Bulutoğlu kendinize haksızlık etmeyin siz çok beceriklisiniz çooook !!!!

 

Beceriksiz (!) Halim Bulutoğlu yazısının sonunda beni Adalar Spor Kulübünün antreman sahası yapımında kullanılmak üzere 5 TL ‘ lik bağışta bulunmaya davet ediyor.

 

Biraz araştırsa o kulübün formasını terimle nasıl ıslattığımı ve yıllarca ailemle birlikte nasıl katkılar sağladığımızı öğrenirdi.

 

Ama isterse Ada vakfının hesap numarasını bildirirse 5 TL’ lik bir bağış yapabilirim.

 

Hilmi Tanık

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 9 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.