Ak Parti Adalar İlçesi 7. Olağan Kongresi Büyükada’da gerçekleşti

Ak Parti Adalar İlçesi 7. Olağan Kongresi Büyükada’da gerçekleşti
Yayınlama: 20.01.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalar Ak Parti 7. Olağan Kongresi Anadolu Kulübü’nde pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşti.

Ak Parti Adalar İlçe Yönetim Kurulu Olağan Kongresi yapıldı

Kongreye, Ak Parti  İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Milletvekillerinden Mustafa Ataş, Mihrimah Belma Satır, Abdullah Güler, Ak Parti Kadın kolları Başkanı Rabia İlhan, Adalar Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Sina Şen, MHP Adalar İlçe Başkanı Suat Vural, eski ilçe başkanlarından Özlem Öztekin Vural, İsmail Durmuş, eski-yeni belediye meclis üyeleri ve Ak Partiye gönül vermiş Adalılar katıldı. Heybeliada’nın sevilen isimlerinden Ramazan Dokuzkardeş’in yönetime girmesi dikkat çekti.

Kongreye, divan heyetinin seçiminden sonra İstiklal marşımızın okunmasıyla devam edildi.

Divan Heyeti şu isimlerden oluştu,

Divan Başkanı Engin Telli, Divan Başkan Yardımcısı Ferhat Dağ, Katip Üyeler, Nuray Tamay, Şaban Dişli, Müzeyyen Yazıcı…

Kongre sonucu şu şekilde gerçekleşti;

Adalar İlçe Başkanı: Uğur Sina Şen

İlçe Yönetim Kurulu (Asil)

Ahmet Karasu, Ali Özçelik, Arafat Tosun, Aslı Barışkan, Aydın Ay, Aytekin Bozan, Cem Burçkin, Fahrettin Özdemir, Fahri Dal, Ferda Kılıçarslan, Hanefi Durul Bido, Hayrabet Toplayıcı, Hüseyin Çülban, Kadriye Balcılar, Kenan Şahin, Mahmut Dursun, Meral Meyveci, Murat Özen, Mustafa Şahan, Naim Fidan, Ramazan Dokuzkardeş, Volkan Sözmezler, Yusuf Karakaya, Yücel Yıldırım

İl Delegesi Asil

Uğur Sina Şen, Nuray Tamar, Şaban Pişkin, Erdoğan Yılmaz, İsmail Hakkı Durmuş

İlçe Yönetim Kurulu (Yedek)

Behçet Bora Guzan, Güneş Yerlikaya, Ebubekir Erişkin, Mehmet Emin Akay, Temel Akbulut,Celil Topuz, Nedim Ulaş, Erdem Evren Çelik, Serkan Sönmez, Abdurrahman Kıran, Ayşe Karaçoban, Mehmet Karaman, Zeynep Kan, Nedime Aykutalp, Okay Pala

İl Delegesi (Yedek)

Kemal Türkyılmaz, Ayşe Kılınç, Cumali Ertik

Kongrede, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Ak Parti Adalar İlçe Başkanı Uğur Sina Şen bir konuşma gerçekleştirdi.

Ak Parti Adalar İlçesi 7. Olağan Kongresi Büyükada'da gerçekleşti

Kongreye tek liste olarak giren ve tekrar ilçe başkanlığına seçilen Uğur Sina Şen yaptığı konuşmada, “Kardeşlik bilinciyle, samimiyetle buluştuğumuz kongremiz Adalarımız için, İstanbul için, ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Davamız uğruna bir araya gelen, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan izinden yürüyen, hakkın rızasını, milletin duasını her şeyin üstünde gören böylesine güzide topluluğun bir parçası olduğumuz için Rabbimize sonsuz şükürler olsun. İnancına, değerlerine her zaman sahip çıkan, ak davanın neferi olarak ilk günkü heyecanımızla karşınızdayız. Türkiye’nin büyüklüğüne ve dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkesi için Orta Doğu için, mavi vatan için, Karadeniz’de doğal kaynakların bulunmasında göstermiş olduğu gayrete şahit olduk. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet olarak sembolleşen kutlu yürüyüşümüz, zihinlerde tezahür haline gelmiştir. Milletimiz ve devletimiz için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İlkelerimizden asla taviz vermiyoruz. 15 Temmuz darbesinde meydanlara koşan, bayrağına sahip çıkan, inancın ve çabanın ak davanın yanında olan, her zaman ülkesinin, devletinin ve Cumhurbaşkanının yanında ve izindeyiz. Bu vesileyle büyük Türkiye ve vatan mücadelesi verirken toprağa düşen şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyor, şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu duygularla bu güne kadar partimizin tüm kademelerinde görev almış, emek vermiş teşkilat mensubu kardeşlerimize, büyüklerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ahirete göç etmişlere Rabbimden rahmet diliyorum. Yönetim kurulumuzda devam edecek ve yeni seçilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Bugün bayrağını bir başka arkadaşına devreden dava ve yol arkadaşlarımıza, bugüne kadar verdikleri çaba, gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikle partimize hizmet yolunda bize rehberlik eden Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ak Parti Adalar İlçesi 7. Olağan Kongresi Büyükada'da gerçekleşti
Ak Parti Adalar İlçesi 7. Olağan Kongresi Büyükada'da gerçekleşti
Ak Parti Adalar İlçesi 7. Olağan Kongresi Büyükada'da gerçekleşti

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.