AKOM uyardı: Adalar’da metrekareye 15 kg yağış düştü

AKOM uyardı: Adalar’da metrekareye 15 kg yağış düştü
Yayınlama: 28.07.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

AKOM, İstanbul’un Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla ilçeleri için şiddetli yağış uyarısı yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) 4 ilçe için şiddetli yağış uyarısı gelmişti.

Fırtına Büyükada'da zor anlar yaşattı
Kentin Asya Yakası’ndaki Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla’da şiddetli yağış beklendiği ve yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı AKOM ekiplerinin bölgelerde tedbir aldığı belirtilmiş, bu arada, İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak ve fırtınada oluşan hasarlar giderilmeye çalışılıyordu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla ilçeleri için şiddetli yağış uyarısı yapmış, kentin Asya yakasındaki Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla’da şiddetli yağış beklendiği ve yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı AKOM ekiplerinin bölgelerde tedbir aldığı belirtmişti. İBB’den yapılan açıklamada ise “Alınan meteorolojik verilere göre; Kartal-Pendik-Adalar-Tuzla bölgelerinde şiddetli yağış bekleniyor. AKOM ekipleri bölgede tedbir alıyor” denilerek vatandaşlar uyarılmıştı.

Metrekareye 15 kg yağış düştü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Kartal, Pendik, Adalar, ve Tuzla için beklenen yağışın gerçekleştiği Meteorolojik verilere göre yağışın İstanbul’u terk ettiği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kartal, Pendik, Adalar, Tuzla bölgelerinde beklenen yağış gerçekleşti. Metrekareye 15 kg yağış düştü, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Meteorolojik verilere göre yağış İstanbul’u terk etti.

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış, fırtına ile etkisini artırdı. Dolu yağışının da görüldüğü İstanbul’da, birçok bölgede ev ve iş yerlerini su bastı. Yağışın şiddetini artırdığı sıralarda dışarıda olan pek çok yolcu ve sürücü ise mağdur oldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.