Ankaralı Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül kaza geçirdi!

Ankaralı Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül kaza geçirdi!
Yayınlama: 07.09.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:26
A+
A-

Büyükada açıklarında dün gece sabaha karşı saat 01.00-02.00 arası devletin malı olan Hızır Reis ile deniz taxi ile çarpıştı.

Kadıköy Kalamış’da Khalkedon Restaurant Cafe Bar’da katıldığı yemek dönüşü Ankaralı Belediye Başkanı Erdem Gülün de içinde olduğu Hızır Reis saat 01.00-02.00 arası Büyükada açıklarında deniz taksi ile çarpıştı. Kazada Hızır Reis ve deniz taxi de hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Ankaralı Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün gecenin saat 01.00-02.00 de Kadıköy Kalamış’da Khalkedon Restaurant Cafe Bar’da alkol alarak hangi kamu işini görüştüğü merak konusu! (Buradan sonra başka bir yere gitti mi bilinmiyor)

Ayrıca teknenin bütün ışıklarının kapalı olduğu deniz taksinin bu yüzden Hızır Reis teknesini göremediği gelen bilgiler arasında. Işıkların kapanmasının nedeninin Ankaralı başkan Erdem Gül’ün gecenin o saatinde limanda bulunan kişilere görünmek istememesi olduğu belirtiliyor.

Devlet memurlarının, görevleriyle ilgili resmi belge, araç ve gereçleri özel işlerinde kullanmalarını yasaklayan 657 sayılı Kanun, bu yasağa aykırı hareket edenlere disiplin cezası verilmesini de hükme bağlanmıştır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu; resmi belge, araç ve gereçlerin yetki verilen mahaller dışına çıkarılmaması ve görevden ayrılma halinde iade edilmesi gerektiği hususunu düzenlerken, bu belge , araç ve gereçlerin özel işlerde kullanılmasına da yasak getirmiştir.

İLGİLİ HABER

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.