tüketim

Dr.Fevzi Özgönül, ”Pek çok sebzede pişirildikten sonra vitamin ve mineral değerinde oldukça ciddi azalmalar meydana gelir.” dedi. Mesela C vitamini bakımından zengin brokolinin sadece 3-4 dakika haşlanması veya buharda pişirilmesi C vitamini değerinin yaklaşık %25 azalmasına neden olur. Daha uzun sürelerde pişirmek ise (10-20 dakika) vitaminin %50’sinin kaybolmasına yol açar. Bu nedenle,...
  ADALAR HALKINA 14 KASIM  DÜNYA KOAH GÜNÜ HAKKINDA DUYURU !!!  Konu: DÜNYA KOAH GÜNÜ 20 Kasım Dünya KOAH günü sebebiyle Türk Toraks Derneği tarafından organize edilecek ”Hasta Eğitim Toplantısı yapılacaktır.Eğitime  isteyen tüm halkımız katılımda bulunabilirler. Yer: Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Bina Toplantı Salonu   Saat :14:00  ...