Atilla Aytaç’ın Erdem Gül bitirme planı-2

Atilla Aytaç’ın Erdem Gül bitirme planı-2
Yayınlama: 07.02.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Atilla Aytaç’ın partisi CHP aleyhine çalıştığı iddia edildi.

2014 yılında CHP’den aday gösterilip seçimleri kazanan Atilla Aytaç iddiaya göre 31 Mart 2019 Mahalli Yerel Seçimlerde aday gösterilmemesi üzerine partisi aleyhinde faaliyet gösterdiği gelen bilgiler arasında olduğunu daha önceki haberimizde paylaşmıştık. Atilla Aytaç’ın Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül’ü bitirme planlarına bir yenisi daha eklendiği iddia edildi.

İddiaya göre 4 Şubat 2019 Pazartesi günü seçim çalışmaları için Büyükada’ya gelen Gül, Atilla Aytaç tarafından konaklaması için 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ’cuların karargahı durumunda olan ve  Henri Jack Barkey’in darbeyi organize edip koordine ettiği Büyükada Splendid Otel’e kasıtlı olarak yerleştirdiği iddia edildi.

PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ SPLENDİD PALACE ‘DA KONAKLADI

Bilmeyerek Atilla Aytaç’ın oyununa gelen Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün Pazartesi ve Salı günü Splendid Palaca’da konakladığı, biri veya birileri tarafından ikaz edildikten sonra oteli apar topar terk ettiği gelen bilgiler arasında.

FETÖ İLE İLŞKİLİ GÖRÜNTÜSÜ VERMEK

Herkesin bildiği gibi Splendid Palace kışın kapalı. Otelin ısıtma sistemi otel kapalı olduğu için yeteri kadar ısıtmıyor. Bu kışta soğukta Büyükada’da onca kaliteli otel varken, Adalar Belediyesi tarafından Mülkiye Müfettişlerinin ağırlandığı Anadolu kulübü!!! Varken Erdem Gül’ün tesadüf veya iyi niyetle kapalı bir otele yerleştirilmesinin mantıklı bir açıklamasının olmadığı, kasıtlı olarak bu otele yerleştirildiği, Aytaç’ın amacının ise Erdem Gül’ün FETÖ ile ilişkisinin olduğunu görüntüsü verilerek Adalar halkının gözünde itibarsızlaştırma olduğu iddia edildi.

Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül’ün artık Atilla Aytaç’ın gerçek yüzünü gördüğünü yakın çevresine konuştuğu gelen bilgiler arasında. Erdem Gül’e direkten döndüğü için geçmiş olsun diyoruz…

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ KİTAP YAZDI

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın kaleme aldığı ‘Milli Vuruş’ isimli kitabında Büyükada da ki uluslararası karanlık toplantıya dair önemli bilgiler yer almıştı. Barkey, 15 Temmuz’da darbe için Türkiye’ye geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yakalama kararı çıkartılan CIA ajanı Henri Jack Barkey ile bazı yabancıların 15 Temmuz gecesi Büyükada Splendid Palasotelinde yaptıkları karanlık toplantı Emniyet müdürünün kitabın da yer aldı.

Mustafa Çalışkan, “Şunu net olarak söyleyebilirim, CIA Ortadoğu Uzmanı Graham Fuller, Türkiye’de yapılmış hemen Her darbenin sağında ya da solunda mutlaka vardır. Darbelerin bir ucundan mutlaka tutmuştur. Eşi CIA’de üst düzey temsilci olan Barkey de muhtemelen bu işin organizasyonu için adaya gelmişti. Ada da toplantı da düzenlendi” demişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan sorumlu Başsavcıvekili Hasan Yılmaz’ın yürüttüğü soruşturmada 15-16 Temmuz 2016 tarihinde Büyükada Splendid Otel’de yapılan toplantıda Henri Jack Barkey’in darbeyi organize edip koordine ettiği tespit edilmişti.

Şükrü Abanoz

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.