Avedis Kevork Hilkat: “İnanamadım”

Avedis Kevork Hilkat: “İnanamadım”
Yayınlama: 10.03.2024
A+
A-

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Adalar’da solun merkezi olmak yolunda ilerleyişini sürdürüyor. Türkiye İşçi Partisi (TİP), Adalar’da 15 senedir iktidarda olan, CHP’den umduğunu bulamayanların, CHP’ye küsüp gidecek adresleri olmayanların, farklı kesimlerin, sol, sosyalistlerin, sosyalist düşünceye yakın fakat İslamî duyarlılıkları olanların yeni adresi oluyor gibi görünüyor.

TİP’li Avedis Kevork Hilkat: “İnanamadım”

Bir süre önce Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarına katılan Ermeni Cemaatinin güçlü isimlerinden 2014-2019 yılı İBB ve Adalar Belediye Meclis Üyesi Avedis Kevork Hilkat’da Türkiye İşçi Partisi’in (TİP) Adalar’da başarılı olması için vargücüyle çalışıyor.

Hilkat: “Adalar’da bu listelere baktığımızda pırıl pırıl insanlar var. İnanamadım. Adalı, profösör, veteriner, avukat, bankacı, iktisatçı az çok hepiniz tanıyorsunuz. Artık Adalar’da, heleki özellikle bu mirasa, bir de bayansa, bir de gençse gelin onu takip edelim. Ben bu Adalar’daki değişim olmuş şeklini görmek istiyorum. 71 yaşındayım, onun için ben buradayım, bu değişime inandığım için buradayım.” dedi.

Avedis Kevork Hilkat: "İnanamadım"
Avedis Kevork Hilkat: "İnanamadım"
Avedis Kevork Hilkat: "İnanamadım"

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.