Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kınalıada’ya indi ortalık toz duman!(video)

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kınalıada’ya indi ortalık toz duman!(video)
Yayınlama: 17.07.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilen ve CHP Genel Merkezi tarafından “parti kurallarına aykırı hareket ettiği” gerekçesiyle  Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar gök yüzünden Kınalıada’ya indi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kınalıada'ya indi ortalık toz duman!

 

Helikopter için Adalar Belediyesi tarafından biri Top sahası diğeri manastır olmak üzere iki seçenek önerildi iddiası

Kınalıada Rum Manastırı’nda 16.07.2017 Pazar günü  Patrik Bartholomeos’un yönettiği bir ayine ve Karagözyan Kampının açılışına gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Kınalıada Hrant Barsamyan sahasına inerken helikopterin pervanesinden çıkan rüzgar nedeniyle sahadaki toprakların sahanın yanı başındaki evlerin üstüne bir toz kümesi şeklinde gitmesi neticesinde kıyamet koptu. Evlerinden dışarı çıkan Kınalıadalılar Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a büyük tepki gösterdi. Tepkiler üzerine Hazinedar, elini göğsüne götürerek ” Kusura bakmayın bunu hesap edemedik” diyerek Kınalıadalılardan özür diledi. İniş için Adalar Belediyesinin iki yer önerdiği ve önerilerden yerlerden birinin de Hrant Barsamyan Futbol Sahası olduğu belirtiliyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedaroğlu’nun Adalar Belediyesine yardım amaçlı Adalar’ın temizliği için işçi verdiği biliniyor.

Kınalıadalılar ise “Bu kadar insanın evi bahçesi toz toprak içinde kaldı. Millet başladı temizlik yapmaya. O kadar insanın misafiri var, gelen gideni var ,sonuçta indirecek uygun yerler vardı ama kim düşünecek bunları olan vatandaşa olsun zaten bunları düşünecek olunsa neler olur neler” dediler…

Helikopter inerken

Helikopter kalkarken

 

 

Helikopterin İnişi 15 Temmuzu hatırlattı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kınalıada'ya indi ortalık toz duman!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a yurtdışına çıkış yasağı getirilmiş, Pasaport Şube Müdürlüğü tarafından pasaportuna tahdit konulan Murat Hazinedar’ın, sınır kapıları ve havalimanlarından yurtdışına çıkışına izin verilmemişti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kınalıada'ya indi ortalık toz duman!

2 Temmuz 2015 tarihinde FETÖ’nün Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı toplantılarına katılıp uzunca bir konuşma yaparak methedici ifadelerde bulunan sonra ‘Hizmetleri yapanlara el uzatacağız” diyen Hazinedar hakkında şahsı ve Beşiktaş Belediyesi adına örgüte yardım ettiği, destekleyerek faaliyetlerine iştirak ettiği iddia edilmekteydi.

Bu iddialar üzerine Beşiktaş Belediye Başkanı gazetecilerin aşağıdaki sorularına maruz kalmıştı;

– Yetişmesi için tavsiye ettiğiniz gençleri hangi yollarla örgüte teslim ettiniz? Çocukların aileleri ile görüşürken onları nasıl ikna ettiniz?

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kınalıada'ya indi ortalık toz duman!

– Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın toplantısında ‘Herkes buraya gelmeye cesaret edemezken ben geldim’ dediniz, sizce bu toplantılara katılmak cesaret işi miydi? Herkes bu toplantılara neden iştirak etmiyordu? Kime ve neye karşı bir cesaret sergilediğinizi düşünüyorsunuz?

– Örgüt ile irtibat ve işbirliğinizin 17-25 Aralık hadisesinden sonra da devam etmesi calb-i dikkattir (dikkat çekici) Bu konuda neler söylersiniz?

– CHP içinde rahatsızlıklara sebep olan ve Yüksek Disiplin Kurulu tarafından uyarma cezası ile neticeye ulaşan FETÖ ile münasebetleriniz hakkında bilgi verir misiniz

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kınalıada'ya indi ortalık toz duman!

Murat Hazinedaroğlu ise yaptığı açıklamada: “Ben Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin çocuğuyum. Büyük dedem Ordu Müdafai Hukuk Cemiyeti kurucusu ve ilk başkanı benim dedem Cumhuriyet Halk Fıkrası’nın kurucusu ve ilk başkanı. Ben böyle bir aileden geliyorum. Hep ülkesine, devletine, milletine değerlerine bağlı ve saygılı bir aileden, geçmişten geliyorum. Hani derler ya 7 göbek arkamıza baksalar bir tane yanlış bulamazlar” demişti…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.