Beşiktaş belediye başkanının Kınalıada’ya geldiği helikopterin kime ait olduğu ortaya çıktı!

Beşiktaş belediye başkanının Kınalıada’ya geldiği helikopterin kime ait olduğu ortaya çıktı!
Yayınlama: 19.07.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilen ve CHP Genel Merkezi tarafından “parti kurallarına aykırı hareket ettiği” gerekçesiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın Kınalıada’da kullandığı  helikopterin ünlü bir iş adamına ait olduğu ortaya çıktı!

Beşiktaş belediye başkanının Kınalıada'ya geldiği helikopterin kime ait olduğu ortaya çıktı!

16.07.2017 Pazar günü Patrik Bartholomeos’un yönettiği bir ayine ve Karagözyan Kampının açılışına gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın Kınalıada’yı tozu dumana katan helikopterinin ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na ait olduğu ortaya çıktı.

Kınalıada Hrant Barsamyan sahasına inerken helikopterin pervanesinden çıkan rüzgar nedeniyle sahadaki toprakların sahanın yanı başındaki evlerin üstüne bir toz kümesi şeklinde gitmesi neticesinde evlerinden dışarı çıkan Kınalıadalılar Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a büyük tepki göstermişti. Helikopterin sahaya iki kez indiği de belirtiliyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın İstanbul’un her semtinde inşaatı olan Ali Ağaoğlu’nun helikopteriyle Kınalıada’ya gelmesi akıllarda soru işaretleri bıraktı. Hatırlanacağı üzere Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde iş adamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikah masasına oturmuş, görkemli düğün töreninde genç çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıymıştı.

Vatandaşlar Ağaoğlu amblemli helikopteri görünce,  “mutlaka kaçak göçek yerler aklanıyordur. Bir belediye başkanı neden bir müteahhittin helikopterine neden biner yoksa. Hiç utanma çekinmede yok. Helikopterini belediye başkanına veren müteahhit  kim bilir yeri geldiğinde başka neler veriyordur ” dediler…

Bazı vatandaşlar ise helikoptere tepki göstererek, “ burada çoluk çocuk oyun oynuyor. Helikopterin pervanesinden bir taş fırlasa çocuğun birinin gözüne çarpsa çocuğun gözü kör olur. Çünkü helikopter inerken sahada çocuklar top oynuyordu” dediler…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.