Bir açıklamada Şişli Belediyesi’nden!

Bir açıklamada Şişli Belediyesi’nden!
Yayınlama: 31.01.2023
Düzenleme: 31.01.2023 15:07
A+
A-

CHP’li Kadıköy Belediyesi’nden sonra Şişli Belediyesi de vatandaşlarının şikayetlerini dikkate alarak ne hikmetse seçimler yaklaşırken açıklamalar yayınlayarak bir dizi önlemlerin hayata geçirileceğini duyurdu. Her ilçede aynı sorunlar olduğu için açıklama ve uygulamalar erken veya geç doğru bir uygulama…

İstanbul’da toplam 39 ilçe bulunuyor.

İstanbul’un 25 ilçesi Avrupa yakasında bulunurken, 14 ilçesi de Anadolu yakasında yer alıyor.

Bu ilçelerden 14’ü, Adalar, Ataşehir, Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Kadıköy, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Sarıyer ve Şişli belediye başkanlıkları CHP’nin elinde.

Açıklamalar CHP’li belediyelerden geldiği için CHP’li belediyeleri göz önünde bulundurursak 14 CHP’li belediye olduğu ve bunlardan ikisinin açıklama yapması dikkate alındığında geriye 12 CHP’li belediye kalıyor. Aynı açıklamalar seçim yaklaşırken bu belediyelerden de gelir mi bekleyip göreceğiz?

“KALDIRIM İŞGALLERİ, MÜZİKLİ İŞLETMELERDE DESİBEL AŞIMI, AÇIK VE YARI AÇIK İŞLETMELERDE MÜZİK YAYINI, MOTOR-SCOOTER PARKLANMALARI VE YAYALARIN GEÇİŞİNİ ENGELLEYECEK HER TÜRLÜ İŞGALE”

Bu belediyeler arasında Adalar Belediyesi de var.

Yukarıdaki açıklamaya Adalar için korsan akülü araçlarıda biz ekleyelim.

Bu açıklamaları görüpte belediyenin meşhur yöneticileri utanıp, yüzleri kızarıp aynı önlemleri Adalar’da alırlar mı hiç sanmıyorum?

Bunları yapacak olan belediyenin başı, varlığıyla yokluğu belli olmayan Erdem Gül kayıp, yardımcısı Engin Çelik Almanya’dan sonra İtaya’da tatilde, imar müdürü Hüseyin Yılmaz İngiltere’de tatilde! Hoş yerlerinde de olsalar bir şey farkeymeyecek.

Yeri gelmişken Adalılar anakaraya giderken yol parasını en ince ayrıntısına kadar düşünürken bu memurlar, vs. nasıl yurtdışına tatile gidiyor açıklamama gerek yok sanırım.

Kadıköy Belediye Başkanı daha önce yaptığı paylaşımda aynı sorunları dile getirerek uygulama başlatmıştı. Şimdi de Şişli Belesiyesi aşağıda yazılı olarak yayınladığımız duyuruyla bugün itibarıyla vatandaşlarının sorunlarına kulak verip geçte olsa bir önlem alıyor.

Şişli Belediye Başkanı Muharrem Keskin;

‘ŞİŞLİ SENİN EVİN, KALDIRIMLAR HEPİMİZİN!
Göreve geldiğimiz günden itibaren Şişli’de yaşayan komşularımızın hareket özgürlüğünü kısıtlayacak ve
yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyecek her türlü işgali önlemeye karşı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü Şişli’de kaldırımlar yayaların, pusetli annelerin, engelli vatandaşların, sokakta yaşayan tüm can dostlarımızın… Şişli’de kaldırımlar hepimizin! 31 Ocak 2023 Salı gününden itibaren Zabıta ekiplerimiz mahallelerimizde eş zamanlı çalışmalar yürüterek, yaya özgürlüğünü kısıtlayan ve komşularımızın yaşam kalitesini etkileyen KALDIRIM İŞGALLERİ, MÜZİKLİ İŞLETMELERDE DESİBEL AŞIMI, AÇIK VE YARI AÇIK İŞLETMELERDE MÜZİK YAYINI, MOTOR-SCOOTER PARKLANMALARI VE YAYALARIN GEÇİŞİNİ ENGELLEYECEK HER TÜRLÜ İŞGALE cezai işlem uygulayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’ diyor…

Darısı Adaların başına diyelim..!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Büyükada kulisleri dedi ki:

    Engine yarar bu uygulama …