Bir barakada Büyükada’nın göbeğine!

Bir barakada Büyükada’nın göbeğine!
Yayınlama: 10.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Adalar’da son zamanlarda İSTAÇ’ın kurduğu barakalara Adalıların tepkisi durmak bilmiyor. Şimd ide Büyükada’da bulunan saat meydanının arka sokağına bir İSTAÇ KONDU daha konuldu.

Bir barakada Büyükada’nın göbeğine!

Adalıların istek ve görüşlerine önem vermeyerek Adalarımızın çeşitli yerlerine bilhassa ön görünümünü bozan barakalar yerleştiren İBB, Adalar Belediyesi ve İBB Adalar Koordinatörü denen zat, Adalara zarar vermeye devam ediyor.

Adalarımızın mevcut tuvaletleri varken bu tuvaletleri işlevsel hale getirmeyip kapalı tutan, baraka tuvaletleri Adaların kıyı şeritlerine koyarak ön görünümü mezbeleliğe çeviren, parkları İETT’nin ÇİN’den golf aracı olarak ithal edilen araçlar için şarj istasyonuna çeviren, tören alanına baraka zabıta karakolu koyan, park alanlarını kapatarak İSTAÇ’ın barakalarını yerleştiren ve bunu yaparken İBB Adalar Koordinatörü denen zatın yönlendirmesiyle yapan İBB şimdi de Büyükada’nın göbeğine bir baraka daha yerleştirdi.

Ne amaçla yerleştirildiği belli olmayan bu baraka ile İBB ve Adalar Belediyesi boş bulduğu yere baraka yerleştirmeye devam edecek gibi görünüyor. Bu barakalar daha sonra birilerine peşkeş mi çekilir bilinmez, bilinen bir gerçek Ada halkının görüşlerine değer vermeyen bir zihniyete Adalılar sandıkta en güzel cevabı verecektir.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.