Bir bu eksikti!

Bir bu eksikti!
Yayınlama: 01.07.2024
Düzenleme: 01.07.2024 09:24
A+
A-

Büyükada’nın en kalabalı yerinde Gülistan Caddesi üzerine hafta sonu zabıta kulübelerinin önüne bırakılan resimdeki araç Büyükadalıları isyan ettirdi. Büyükadalılar “Bu kadar yoğunluğun içinde bu aracın ne işi var” dediler.


Korsan akülü araçlar, bisikletler, adaya gelen günübirlikçi vatandaşların yoğunluğu, kamuya ait araçlar, İETT’nin devasa otobüsleri kısacası anakara gibi araç yoğunluğu yaşanan Adalar’da olmaması gereken yerde bulunan ve tüm hafta sonu yerinden kımıldatılmayan resimdeki araç, tepkilerin odağında. Sanki başka yer yok gibi insanların yoğun bir şekilde geçtiği yolda, aktivistlerin her gün araç istemiyoruz eylemlerinin yapıldığı Adalar’da vatandaşların gözünün içine bakar gibi yapılan bu tip işlerde Adalılar, iyi niyet aramanın mantıksız olduğu görüşünde!

Bir bu eksikti!
Bir bu eksikti!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. B.K dedi ki:

    Adalar hiç bu kadar pespaye olmamıştı yazıklar olsun huzur bırakmadınız insandan arabalar gürültüleri sokaklarda küfürler insanların üstüne saldıran kabadayılar… Lütfen Ada gazetesi Birlik olmamızı sağlayın ve huzuru bulmamıza yardımcı olun 🙏