BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Adalar ilçesini ziyaret etti

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Adalar ilçesini ziyaret etti
Yayınlama: 02.03.2024
A+
A-

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş İstanbul’un Adalar ilçesini ziyaret etti. BTP lideri Hüseyin Baş’ı BTP Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan Güngör karşıladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaret Heybeliada’dan başladı. Heyette BTP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Erdoğanyılmaz da yer aldı.

Hüseyin Baş Heybeliada’da esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlardan destek istedi. Sıkıntılarını dile getiren esnaf, “Fiyatlar sabit kalsın maaşlar da artmasın, fiyatlar da artmasın. Biz ondan yanayız” dedi.

Diğer partilerin seçim stantlarını da ziyaret ederek başarılar dileyen Hüseyin Baş ve beraberindeki BTP heyetinin Adalar ziyareti Büyükada ile devam etti.

BTP Adalar Adayı Güngör: Adalar’da güzel sonuçlar alacağız

Büyükada’da BTP İstanbul adaylarının tamamının katılımıyla toplantı düzenlendi. İlk konuşmayı BTP Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan Güngör yaptı. Güngör, “Genel Başkanımız bana çok büyük bir mücadele azmi verdi. Başta ülkemiz olmak üzere, başta yaşadığım ilçe olmak üzere gerçekten mücadele etmek için ne gerekiyorsa yapmam gerektiğini bana gösterdi. Bundan sonra da Adalar’ı almak yine çok değerli, Cihan Erdoğan Yılmaz başkanımın projeleriyle birlikte İstanbul’a bir damga vuracağız. Diğer ilçelerde de çok güzel sonuçlar alarak Bağımsız Türkiye Partisi’nin bu ülkede neler yapmak istediğini, nerelere gidilebileceğini hep birlikte göstereceğiz ve artık yeni bir kapıyı açmış, bu ülke için yeni bir umut olmuş olacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.