Bu kalp seni unutur mu?

Bu kalp seni unutur mu?
Yayınlama: 28.07.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:31
A+
A-

Burgazada’lı Ziynet ve Hakkı YILMAZ’ın kıymetli oğulları, Melahat ve Meral’in biricik ağabeyleri, Burgazadasının iyilik timsali, kalbi yüzü gibi temiz faytoncu esnafı Bülent YILMAZ 22 Temmuz 2018 günü gece yarısından sonra geçirdiği kalp krizi ile genç yaşta aramızdan ayrılarak Hakka yürüdü.

Bu kalp seni unutur mu?24 Temmuz günü ikindi ezanından sonra Burgazada Cemevinden kaldırılan cenazede insan seli oluştu. Yurtdışı ve Erzincan’dan gelen akrabaları ile 7 den 77 ye tüm Adalardan gelen sevenleri Cemevi bahçesinden mezarlığa kadar olan yol boyunca gerek akülü araç,kamyon ve faytonlarla, gerekse yürüyerek çok sevilen Bülent YILMAZ’a karşı son görevlerini yerine getirdi.

Arkadaşlarının, adalıların, adada görev yapan değerli Eyüp Borucu Hocamızın sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar yürekleri burktu. Ailesi ve yakınları Bülent kardeşimizin bu beklenmedik ve çok erken vedasına karşı ayakta durmakta güçlük çektiler.

Aynı gün olan cenazesi bir adalı vatandaşımız için Belediye sosyal medya hesaplarında methiyeler düzen, cenazesine merasim boyutunda katılan, Bülent kardeşimizin cenazesi için doğru düzgün anons bile yaptırmayan, insanların mezarlığa çıkması için hiçbir Belediye hizmeti vermeyen, kendi siyasi gelecekleri için sadece oy deposu olarak gördüğü Burgazada halkına Cemevindeki cenaze töreninde boy göstermeye gelen Belediye Başkanı ve yardımcılarına karşı yoğun bir eleştiri yapıldığı gözlerden kaçmadı. Aynı ilginin adalılar tarafından çok sevilen Bülent kardeşimiz için de gösterilmesini beklerdik.

Arkadaşlarının ve sevenlerinin dediği gibi Burgazadası ADAM GİBİ BİR ADAM’ ı kaybetti. Geride kalan kederli ailesine, akraba, dost ve arkadaşlarına, tüm Burgazadasına adagazetesi olarak baş sağlığı ve sabır diler, Bülent kardeşimizin ışığının bol, mekanının cennet, yoldaşının Hızır olmasını temenni ederiz.

DOSTLARINDAN DUYGU DOLU PAYLAŞIMLAR

Aramızdan genç yaşta ayrılan Bülent YILMAZ için dostları sosyal medya hesaplarından duygu dolu paylaşımlar paylaştı.

Bu kalp seni unutur mu?Bu kalp seni unutur mu?Bu kalp seni unutur mu?Bu kalp seni unutur mu?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.