Bu rezalet görüntüler Büyükada’dan!

Bu rezalet görüntüler Büyükada’dan!
Yayınlama: 26.02.2024
Düzenleme: 08.03.2024 11:10
A+
A-

Adalar belediyesi, topladığı çöpleri anakaraya dökmek yerine günlerdir belediye atölyesinin karşısında bulunan kum depolarının oraya döküyor.

Milyonlarca lira değerindeki yalılar ve köşkleriyle anılan Adalar, Adalar Belediyesi sayesinde artık çöpleriyle anılıyor. Adalar, çöplüğe, pisliğe, kara sineğe, sivrisineğe, kötü kokuya mahkum eden Adalar Belediyesi, akıllarda hep çöp, çamur ve akçeli işlerle anılmaya devam ediyor.

Adalar belediyesi, topladığı çöpleri anakaraya dökmek yerine günlerdir belediye atölyesinin karşısında bulunan kum depolarının oraya döküyor. 15 senelik CHP iktidarında Büyükada’nın, Adaların yollarında ne arasan mevcut. Adalar’da Adalar Belediyesiyle özdeşleşen “toplanmayan çöpler” sorunu bitmek bilmiyor. Belediyenin çöpleri toplayamaması, çalışılıyor görüntüsü vermek için ana caddelerdeki göstermelik çalışmalar, Adaların üst tarafında hiç bir temizlik yapılmaması sonucu çöpler konteynerlerden taştı. Kötü koku ve görüntü Adalıları isyan ettirdi.

Marmara Denizi ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında alındı. Zaten yıllardır SİT alanı. Bu yerlerede çöp biriktiremezsin. Biriktirip sonra dökelim diyemezsin. Çöpü topladığın zaman hemen anakaraya döküm yerlerine götürmen lazım.

CHP demek çöp, çamur, pislik mi demek?

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yardımcısı Engin Çelik ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde utanmadan CHP’nin başkan adayı olan eski ilçe başkanı Ali Ercan Akpolat sayesinde Adalar’daki çöp sorunu çözülemedi. “CHP’nin belediyecilik anlayışı zaten çöp, pislik, çamur” sözlerine vatandaşlar hak vermeye başladı.

Sene 2024 olmuş, İstanbul Adalar’da hala CHP belediyesinin olduğu yerde ne var? Görüntülerde olduğu gibi çöp, pislik ve çamur var. O yüzden CHP’li Adalar Belediyyesi Adalıları artık şaşırtmıyor.

Bu rezalet görüntüler Büyükada'dan! Bu rezalet görüntüler Büyükada'dan! Bu rezalet görüntüler Büyükada'dan!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.