Burası Adalar Belediyesinin araç yıkama yeri!

Burası Adalar Belediyesinin araç yıkama yeri!
Yayınlama: 12.08.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Büyükada’dan gazetemize gönderilen resimde Adalar Belediyesinin araç yıkama yerinin çöp toplama alanına döndürüldüğü görülüyor.

Burası Adalar Belediyesinin araç yıkama yeri!

Adalar Belediyesi temizlik işlerinde devrim yaptı. Büyükada’da ara sıra da olsa günler sonra toplanan çöpler belediyenin araç yıkama/temizleme yerinde biriktiriliyor. Ortaya çıkan görüntü bu. Çöpler, pislikler araç yıkama yerinde yerlere saçılmış, çöplerin kokusu metrelerce uzaktan alınıyor, sağlık desen hak getire bunu yapan Adaların temizlik işlerinden sorumlu kurumu Adalar Belediyesi.

Neden bu çöpler burada biriktiriliyor?

Adalar Belediyesi’nin kalitesiz, beceriksiz, hizmet yerine kafalarında akçeli işlerden başka bir düşünce olamaya yöneticileri yüzünden. Çıkarma gemileri arızalı olduğu için yeterli sefer yapamayan gemiler yüzünden çöpler burada biriktiriliyor. Bu yeni bir şey de değil aylardır durum bu vaziyette, hiçbir önlem alınmıyor. Gemiler yetersiz olduğu için çıkan çöplerin hızına yetişilemiyor.

Araçların durumu ise rezalet durumda. Çoğu aracın çöp toplama haznelerinden yerlere su akıyor. Arabalar leş gibi kokuyor. Kokmaması mümkün mü? Araçların temizleme yeri resimde görüldüğü gibi çöp dolu.  Bu yetmezmiş gibi yıkama alanına bir de tuvalet yapılmış, yıkama alanının ilaçlı sularıyla tuvaletin pis suları kanalizasyona değil, yağmur sularının aktığı kanala verildiği öne sürülüyor…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya2 dedi ki:

    Eyy Cehape Adalar sen nasıl bir çöpsün.
    Bir daha oy verirsem sana dünya alem beni öpsün.