Burgazadası’nda Hint Keneviri yetiştiren şahıs yakalandı

Burgazadası’nda Hint Keneviri yetiştiren şahıs yakalandı
Yayınlama: 02.09.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Burgazadası’nda evinin balkonunda saksı içerisinde Hit Keneviri (Esrar) yetiştiren şahıs, Adalar İlçe Emniyetine bağlı ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı

Adalar ilçesi, Burgazadası Mahallesi’nde uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, K.G. isimli şüphelinin evinde yasa dışı Hint Keneviri (Esrar) ektiği bilgisi üzerine harekete geçti. Şüphelinin önceki hafta evinde yapılan aramalarda saksı içerisinde yetiştirildiği anlaşılan Hint keneviri ele geçirildi.

Burgazadası’nda K.G adlı kişi evinin balkonunda saksıda yasa dışı kenevir yetiştirdiği ihbarı üzerine olay yerine giden Adalar İlçe Emniyetine bağlı ekiplerce yapılan arama neticesinde, evin salonun balkonunda bir adet saksı içerisinde yeşil renkli bir kök Hint Keneviri (Esrar) bulundu ve el koyuldu. Evde yapılan aramalarda başka bir suç unsuruna rastlanmaması üzerine K.G gözaltına alındı.

Kınalıada’da Hint Keneviri

Hatırlanacağı üzere Kınalıada’da da bir şahsın arsasında Hint Keneviri yetiştirdiği ihbarı üzerine Adalar İlçe Emniyetine Bağlı ekipler drone ile takip sonucu şahsın bahçesinde HİNT Keneviri (Esrar) yetiştirildiğini görülmüş ve gerekli işlemler yapılarak şahıs yakalanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.