Burgazadası’ndaki sebze bahçesi ihaleye çıkıyor

Burgazadası’ndaki sebze bahçesi ihaleye çıkıyor
Yayınlama: 23.04.2024
A+
A-

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Burgazadası’nda, sebze bahçesi olarak geçen, Gönüllü Meydanı Hızır Reis sokak da bulunan 2/1 nolu arsayı ihale yöntemiyle kiraya çıkardı. Burgazadası’nda ihaleye çıkan arsa, adanın en güzel yerlerinden biri.

Burgazadası’nda Gönüllü Meydanı Hızır Reis sokak da bulunan 2/1 nolu arsa ( ikametgah ve bahçe) özel şartlı 8.443.00 m2 sahalı taşınmazın krokisinde (10) ile işaretli 746.00 m2 lik kısmı 15 BİN TL aylık kiralama bedeli ile açık arttırma usülü ihalaye çıkıyor. İhaleye katılabilmek için 41.400 TL teminat yatırılması gerekiyor.

08/05/2024 günü ihale listesinin sıra numarasına göre saat 10:00 da, Selamiali Mahallesi Cumhuriyet Caddesi. No:10 adresindeki İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının -1. Kat İhale Salonunda yapılacak.

İhale 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak olup, İdare İhaleyi yapıp yapmamakta ve en uygun bedeli belirlemekte serbest. Noter onaylı kira sözleşmesi tasdik tarihinden itibaren kiralar aylık olarak peşin ödenecek. Kira kontratı 31.12.2024 tarihine kadar olup, ihalede oluşan rakamın üzerine 2024 dönemi aylık kira bedellerine TÜFE 12 aylık ortalamaları oranında kira artışı yapılacak ve teminat farkları tamamlanacak

burgazadasindaki-sebze-bahcesi-ihaleye-cikiyor burgazadasindaki-sebze-bahcesi-ihaleye-cikiyor burgazadasindaki-sebze-bahcesi-ihaleye-cikiyor burgazadasindaki-sebze-bahcesi-ihaleye-cikiyor burgazadasindaki-sebze-bahcesi-ihaleye-cikiyor burgazadasindaki-sebze-bahcesi-ihaleye-cikiyor

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.