Büyükada Anadolu Kulübü seçimlerinde Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına uğradı

Büyükada Anadolu Kulübü seçimlerinde Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına uğradı
Yayınlama: 06.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Anadolu Kulübü’nde hafta sonunda seçim vardı. 23 yıldır Başkan olarak kulübü yöneten Metin Cizrelioğlu yeniden seçildi. Karşısına çıkan eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu’na fark attı. Seçimler mahkemeye taşındı.

Büyükada Anadolu Kulübü seçimlerinde Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına uğradı

Anadolu Kulübü seçimlerinde Cizrelioğlu’na rakip olan Mehmet Gazioğlu’nun en büyük destekçisi Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. Ancak seçimde oy kullanan CHP’li vekiller blok halinde Cizrelioğlu’na oy verdi! Yani Kılıçdaroğlu’nun sözünü dinlemediler.

Hikâyeyi biraz daha geri saralım… Yıl 1992… Gazioğlu, KİT Komisyonu Başkanı. Kılıçdaroğlu ise önce Bağ-Kur, sonra SSK Genel Müdürü olarak görev yapıyor. KİT Komisyonu Kılıçdaroğlu’nu denetliyor. Başkan Gazioğlu, dönemin Başbakanı Demirel’e Kemal Bey hakkında övgü dolu bir rapor veriyor. Hatta Demirel raporu okuyunca Gazioğlu’na “Bizim Kemal çok iyidir” diyor. İkilinin dostluğu ta o günlere uzanıyor.

Gazioğlu, Anadolu Kulübü Başkanlığı’na aday olunca Kemal Bey’den randevu istiyor. Son derece sıcak bir atmosferde geçen görüşmede Kılıçdaroğlu eski arkadaşına destek sözü veriyor. Gazioğlu’na yardımcı olması için de genel merkezdeki özel kalemi Derya Hanım’ı görevlendiriyor. Gazioğlu mutlu, mesut CHP’den ayrılıyor.

Seçim günü ise hayatının en büyük şoklarından birini yaşıyor. Çünkü Kemal Bey’in Meclis’te görev yapan diğer özel kalem müdürü Şükran Kütükçü, seçimin yapıldığı salonda bizzat Cizrelioğlu için çalışıyor. CHP’nin Abant kampındaki vekilleri, eski parlamenterleri organize ediyor, Cizrelioğlu seçimi alsın diye elinden ne geliyorsa yapıyor!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.