Büyükada Anadolu Kulübü’nde gergin dakikalar!

Büyükada Anadolu Kulübü’nde gergin dakikalar!
Yayınlama: 22.02.2023
Düzenleme: 23.02.2023 15:29
A+
A-

Büyükada Anadolu Kulübü’nde olası Marmara depreminin Adalara etkisinin tartışıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan depremle ilgili bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde Öğretim Üyesi Dr. Umut Almaç ile İmar ve Şehircilik Müdürümüz Hüseyin Yılmaz birer sunum yaptılar.

Konuşmacının sözü Prof. Dr. Haluk Eyidoğan tarafından kesildi!

Toplantıda söz alan Adalı bir hemşehrimiz, belediye binasının yıkım kararı olduğu, bunu niye yıkmadıklarını, niye yapmadıklarını, orada birinci derecede akrabalarının olduğunu, 15 yıldır yerelde (CHP yi kastederek) iktidarda olduklarını, 4 yıldırda Büyükşehirde ve adada iktidar olduklarını söylemeye çalışırken jeofizikçi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan tarafından sözünün kesilmesi üzerine mikrofonu bırakarak kenara çekildi. Daha sonra söz alan adalı bir hemşehrimiz ise Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ü ağır bir şekilde eşleştirerek “bu ruhsatları kim veriyor” dedi.

Bir profesör düşünün, kendini ifade etmek isteyen, önemli bir sorunu gündeme getirip konuşmak isteyen bir konuşmacının siyaset yaparak sözünü kesiyor ve biz de bu şahsa profesör diyoruz. Konuşmacı “belediye binamız kaçak, orada birinci derecede akrabalarımız var” diyerek endişesini dile getirmeye çalışırken, jeofizikçi adalı profesör dediğimiz 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Eyidoğan kendisine yakışmayan bir şekilde sözünü kesiyor. 

Neden kesiyor?

Konuşmacı kendi partisi CHP’yi eleştiriyor diye…

İnsanların canlarından endişe duyuyor diye…

Bu profesör arkadaşa söylenecek çok şey var ama..!

Belediye pazar yerine taşınıyor

Dün yaptığımız belgeli haberden sonra belediye apar topar Büyükada’da bulunan pazaryerine konteyner kurarak oradan hizmet verecekmiş. Belediye yetkilileri halk dilinde çürük raporu bulunan Belediye Hizmet Binasını boşaltma kararı aldı. İki sene gecikmeli bir kararı zorla aldılar. İki seneden fazla belediyede çalışan memurların ve adalıların canlarını hiçe sayan bu zihniyete ne denir bilemedim..!

Büyükada Anadolu Kulübü'nde gergin dakikalar! Büyükada Anadolu Kulübü'nde gergin dakikalar! Büyükada Anadolu Kulübü'nde gergin dakikalar!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.