Büyükada Tepeköy Mahallesini keneler bastı! Çöpler toplanmıyor, sokaklar temizlenmiyor.

Büyükada Tepeköy Mahallesini keneler bastı! Çöpler toplanmıyor, sokaklar temizlenmiyor.
Yayınlama: 26.06.2023
A+
A-

Büyükada Tepeköy Mahallesi Hanımeli sokakta, Aya Yorgi Kilisesine çıkan ve hergün onlarca turisttin geçtiği yol üzerindeki çöpler, mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor. İddiaya göre her tarafta kene var. Geçen sene şikayet üzerine İBB ilaçlama yapmış ama yetersiz kalmış.


Bir mahalle sakini: “Büyükada tepeköy hanımeli sokakta oturuyorum . Sokak ve sokak sonundaki merdivenler pislik, böcek, kene, fare yuvası . Belediye yol üzerinde bulunan çöp tahta vs iki kamyon ile temizlendi ama bugün baktım gene demir tahta vs atmışlar. Merdivenler sokak çok kötü iyi bir kesim ve temizlik ister, yoldan geçen herkes de maalesef pislik atıyor öyle görünce” dedi.

Başka bir mahalle sakini: “sokak hala süpürülmedi. Merdivenleri otlar bürüdü. Her taraf çöp poşet vs dolu . Bu yolu Aya Yorgi gezi vs için yerli ve yabancı turistler kullanıyor. İnsan utanır . Bildim bileli bu sokak ve merdivenler temizlenmiyor. Ayıptır adaya yazık ediyorlar ” dedi.

Başka bir mahalle sakini: “Sokak çevresi kenarları merdivenler pislik içinde. Gelecekleri gelen giden yok. Geçen sene İBB kene için ilaçladi ki bana da kene yapışmışti. Genel temizlik ister, temizlik Sencer Demirel sokağa kadar yapılıp bırakılıyor ” dedi.

Büyükada Tepeköy Mahallesini keneler bastı! Çöpler toplanmıyor, sokaklar temizlenmiyor. Büyükada Tepeköy Mahallesini keneler bastı! Çöpler toplanmıyor, sokaklar temizlenmiyor. Büyükada Tepeköy Mahallesini keneler bastı! Çöpler toplanmıyor, sokaklar temizlenmiyor. Büyükada Tepeköy Mahallesini keneler bastı! Çöpler toplanmıyor, sokaklar temizlenmiyor. Büyükada Tepeköy Mahallesini keneler bastı! Çöpler toplanmıyor, sokaklar temizlenmiyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.