Büyükada ve Heybeliada’ya ATM

Büyükada ve Heybeliada’ya ATM
Yayınlama: 14.12.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:34
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.12.2017 tarihli 4. birleşiminde 52 nolu rapor ile Büyükada Gülistan Caddesi ve Heybeliada Lozan Zaferi Caddesine reklam uygulamalı ATM Kabinlerinin yapımı ve 10 yıl süre ile işletilmesi işinin ihale edilmesi kabul edildi.

Büyükada ve Heybeliada'ya ATM

KOMİSYON İNCELEMESİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.11.2017 tarihli birleşiminde 2017/1863 sayı ile komisyona intikal eden Reklam Yönetimi Müdürlüğü’nün 13.11.2017 tarih 449 sayılı yazısında; İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti, yönetimi ve tasarrufu altında bulunan ek listedeki lokasyonlara reklam uygulamalı ATM Kabinlerinin yapımı ve 10 yıl süre ile işletilmesi işinin ihale edilmesi planlandı.

Büyükada ve Heybeliada'ya ATM

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinde “Taşınmaz mal alımına, satmanın, takasma, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşnımazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması halinde tahsisin kaldırılmasına; üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı ayni hak tesisine karar vermek Belediye Meclisinin görev ve yetkileri arasında sayılmıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti, yönetimi ve tasarrufu altında bulunan ek listedeki lokasyonlara reklam uygulamalı ATM Kabinlerinin yapımı ve 10 yıl süre ile işletilmesi işinin ihale edilmesi için karar alınmak üzere yazının Belediye Meclisine havalesini olurlarınıza arz ederim denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Teklif komisyonlanmızca incelenmiş olup; mülkiyeti, yönetimi ve tasarrufu altında bulunan ek listedeki lokasyonlara reklam uygulamak ATM kabinlerinin yapımı ve 10 yıl süre ile işletilmesi işinin ihale edilmesi hususu 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesi uyarınca komisyonlarımızca uygun bulundu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.