Büyükada ve Sedef adası’na deniz altı enerji kablosu çekildi.

Büyükada ve Sedef adası’na deniz altı enerji kablosu çekildi.
Yayınlama: 23.07.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

AYEDAŞ’ın bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında haziran ayında Kartal’dan Büyükada’ya, Büyükada’dan da Sedef Adası’na toplamda 29 kilometre orta gerilim deniz altı enerji kablosu çekildi.

Büyükada ve Sedef adası'na deniz altı enerji kablosu çekildi.

AYEDAŞ’ın bakım ve yenileme çalışmaları – İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ tarafından haziran ayında, şirketin hizmet bölgesindeki çeşitli ilçelerde 4 bin 195 aydınlatma armatürü ve 90 panonun bakımının yapıldığı belirtildi.

AYEDAŞ’ın resmi sitesinden yapılan  açıklamada,  hizmet bölgesinde kesintisiz enerji sağlayabilmek amacıyla yürüttüğü bakım, onarım, yenileme ve yatırım çalışmalarını haziran ayında da sürdürdü.
Geçen ay Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da toplam 4 bin 195 aydınlatma armatürü ve 90 panonun bakımı yapıldı.

Planlanan bölgede 52 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ ekipleri, 52 kilometrelik kabloyu da yer altına indirdi. 792 yeni aydınlatma armatürünün montajı tamamlanarak hizmete sunuldu…

planlanan çalışmalar kapsamında haziran ayında Kartal’dan Büyükada’ya, Büyükada’dan da Sedef Adası’na toplamda 29 kilometre orta gerilim deniz altı enerji kablosu çekildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.