Büyükada’da Adakart başvurularına korona virüs etkisi!

Büyükada’da Adakart başvurularına korona virüs etkisi!
Yayınlama: 25.09.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

Şehir Hatları AŞ.’nin Adalar Hattı’nda yaptığı zam ve korona virüs pandemisi Adakart başvurularında yoğunluğa neden oldu.

Büyükada'da Adakart başvurularına korona virüs etkisi!

Adalar’da yazlıklarına gelenler evlerine dönmüyor

Adakart başvurularındaki yoğunluğun en büyük etkeninin korona virüsü olduğu belirten yetkililer, Korona virüs salgını nedeniyle Adalar ilçesindeki yazlıklarına gelenlerin kendilerini güvende hissettiklerini belirterek evlerine dönmediklerini belirttiler. Kışı Büyükada’daki evinde geçireceğini söyleyen bir adalı, “Kendimizi burada daha güvenli hissediyoruz. Daha az insan, daha çok oksijen, daha korunaklı olduğu için burada kalmaktan dolayı mutluyuz” dedi. Adaya yazın gelen Adalıların evlerini ısıtmak için kalorifer sistemi koydurduğu, tesisatçıların ise yoğun talep üzerine sıkıntı yaşadıkları gelen bilgiler arasında.

Yapılan zamda etkili oldu

İstanbul’da ulaşımda Şehir Hatları AŞ.’nin Adalar Hattı’nda tam ücret tarifesi 5.20 liradan 10 liraya, indirimli öğretmen tarifesi 2.10 liradan 7 liraya, öğrenci tarifesi ise 1.20 liradan 5 liraya yükselmesi, Adakart başvuruların artmasındaki sebeplerinden biri olduğu belirtiliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.