Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı

Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Büyükada’da atların tutulduğu İSPARK ahırlarında bulnan atların ayaklarında yaralar olduğu ve gözlerinden de sıvı vb. aktığı, atların sağlığının iyi olmadığını görülüyor.


Hatırlanacağı üzere 19 Aralık 2019 tarihi itibarıyla 1760 atın, ruam hastalığı nedeniyle 105’inin itlaf edilmesiyle 1655 at kalmıştı. İtlaftan sonra 1655 adet kalan atların yanına 16 tay dünyaya gelmiş ve atların toplam sayısı 1671 olmuştu. 860 atın çeşitli yerlere gönderilmesi, bazılarının kaybolmasından sonra atların ölüm ve doğumları sonrası Büyükada’daki İSPARK alanındaki ahırlarda 115 civarı at kalmıştı. 115 civarı atın doğumlar sonrası geçen zamanda sayılarının daha da artmış olduğu belirtiliyor.

Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı Büyükada’da ahırlardan gelen görüntüler yürekleri dağladı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.