Büyükada’da akülü araç kazası: 1 yaralı

Büyükada’da akülü araç kazası: 1 yaralı
Yayınlama: 14.09.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Büyükada’da bugün öğle saatlerinde akülü araç kazası oldu. Yasak olan yere giren akülü araç, kadına çarptı. Kazada kadın yaralandı.

Bu gün saat 12.45’de Büyükada BİM marketin önünde orta yaşlı bir kadına elektrikli araç çarptı. Akülü aracın vurması sonucu düşüp kafasını yere çarpan kadın, kafa travması geçirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde gelen 112 Acil Ambulansı tarafından müdahale edilen kadın, deniz ambulansı tarafından anakaraya nakledildi. Kadının hayati tehlikesi bulunmadığı belirtiliyor. Şahsın yabancı uyruklu (Arap) olduğu gelen bilgiler arasında. Görgü tanıkları ise, akülü aracı kullana şahsın kadına çarpmadan önce başka vatandaşlara da çarptığını belirttiler.

Çarpan şahsın ise aracını düzeltip olay yerini terk etmeye çalışırken bir kadının “Pardon bakar mısınız, bana çarptınız?” dediği kameralara yansıdı. Akülü araçların yasak olan yerlerde cirit atması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Ben de oradaydım. Çarpan araç sürücüsü kaçmaya çalışırken, yaralanan bir başka kadın aracın önüne geçmiş ve engellemeye çalışıyordu. Bu araçlar; bırakalım ana arterleri, çarşının içinde bile yayaları yürüyemez hale getirdiler. Belediye uyuyor, emniyet ve emniyetin trafik birimi seyrediyor. Adamız 1850 lerin TEKSAS’ına döndü. Her tarafta her türlü kanunsuzluk diz boyu. Yazıklar olsun. Hani MARTIN SONU BAHAR OLACAKTI.

  2. Atma Ziyaa dedi ki:

    Mülayim mutedil sen orda filan değildin, daha önceleri de yaptığın gibi amacin hep birilerini başka birileriyle kavga ettirmek, dedikodu yapmak algı yönetimi yapmak, belediyeyi kötülemek, senin kim olduğunu ne olduğunu herkes biliyor