Büyükada’da akülü araç operasyonu

Büyükada’da akülü araç operasyonu
Yayınlama: 01.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Büyükada’da bugün Adalar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Adalar İlçe Emniyeti, Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından Adalar’da akülü araçlara Genel Asayiş Uygulaması yapıldı.

Büyükada!’da bugün Adalar ilçesinde bulunan akülü araçlara yönelik Genel Asayiş Uygulaması yapıldı. Büyükada başlayan uygulama, Heybeliada, Burgazadası ve Kınalıada’da devam edecek. Uygulama kapsamında akülü araçların yasak olan alanlara girilmesine kesin olarak izin verilmiyor. Uygulamada araçların ruhsat ve belgeleri kontrol edilerek ruhsatsız olarak korsan bir şekilde dolaşan akülü araçla el konuluyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Zabıta ve emniyet bu güne kadar nerelerdeydi. SAKARYA SOKAK başı, Anadolu klübü üstündeki Aile hekimliğine yakın meydan, Emniyetin hemen üst tarafı, korsan elektrikli taksiler için müşteri alma yerleri. Fayton meydanındaki otobüs durakları kuyruğundan turistleri pazarlıkla ayartıp korsanlara yönlendiren değnekciler de var. Adamız normal olarak yaya yürüyenler için hem çok tehlikeli hem de yaşanmaz hale geldi. SOKAĞA ÇIKMAYA KORKAR OLDUK. Anlı şanĺı ADALAR BELEDİYEMİZ kış uykusunda. 10.000 den fazla elektrikli araç olduğu söyleniyor. Bu gıcır gıcır yep yeni elektrikli araçlar hangi yol ve yöntemle adaya geliyor, buna kim göz yumuyor, kimler avantasına bakıp bu keşmekeşliği görmemezliğe geliyor. BECERİKSİZ BELEDİYECİLER; SEÇİM ZAMANİ GELDİĞİNDE HANGİ YÜZLE GELİP OY İSTEYECEKSİNİZ. Sayın Kaymakamımız bu pespaye durumdan memnun ve mutlu musunuz?????

  2. andrea dorya 2 dedi ki:

    Matematikte dört işlem vardır. Toplama, çıkarma , bölme, çarpma.
    İBB ve Adalar Belediyesi hala toplama işleminde takılı kaldı. Beş yıllık dönemleri bitti hala diğer işlemlere geçemediler. Bu gidişle 2024′ de sınıfta kalacaklar.
    Yahu kardeşim istisnasız tüm akülü araçları toplayacaksınız. Ulaşım ve taşıma işleri tamamıyla Belediye kontrolünde ve sorumluluğunda yapılmalı.
    Çözemediniz akülü araç, kiralık bisiklet ve çirkin işgaliye problemlerini. Siz mi yöneteceksiniz Türkiye’yi. Hadi canım sen de!

  3. ahmet tuğrul dedi ki:

    ne güzel toplamaya başlamışlar, neyi beğenmiyosunuz , polis destek vermediği için bu zamana işlem yapılamadı zaten.

    küçücük beyninizle siyaset çabası komik 🙂

  4. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Ahmet TUĞRUL Efendi. İyi akşamlar öncelikle; belediyenin müsamahası olmasa 10.000 e yakın bu kanunsuz elektrikli araçlar, adalara nasıl geldi, nereden indi, kimler bu usulsüzlüğe göz yumdular, dersiniz?????