Büyükada’da Çöp Konteynerine Başkan Akpolat Hakkında Yazılan Yazı Tepki Çekti!

Büyükada’da Çöp Konteynerine Başkan Akpolat Hakkında Yazılan Yazı Tepki Çekti!
Yayınlama: 20.04.2025
Düzenleme: 20.04.2025 09:39
A+
A-

Büyükada’da PTT Santrali’nin Yeniyol Sokak girişinde bulunan çöp konteynerinin üzerine yazılan ve halk dilinde kadın bedenine ait bir uzvun argo ifadesiyle Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’a atıfta bulunduğu düşünülen yazı, belediyenin denetimsizliği tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. WhatsApp ihbar hattımıza gönderilen görüntülerde, konteynerin üstünde yazılan hakaret içerikli ifade, adanın dokusuna yakışmayan bir tablo olarak dikkat çekti.


Yazının, belediyeye bir mesaj verme amacı taşıdığı tahmin edilse de, kullanılan argo ve hakaret içeren üslup tepki topladı. Ada sakinleri, belediyenin bu tür olaylara karşı duyarsız kaldığını sorguluyor. Fen İşleri Müdürlüğü, çöp toplama ekipleri ve her gün adanın farklı noktalarında sosyal medyada paylaşım yapan Belediye Başkanı Akpolat’ın bu yazıyı fark etmemiş olması, denetim eksikliği olarak yorumlandı.


Eleştiri, her vatandaşın anayasal hakkı olsa da, kamu malına zarar veren ve hakaret içeren ifadeler, eleştirinin amacından sapmasına neden oluyor. Yetkililerden, bu tür olayların önüne geçilmesi ve kamu malının korunması için daha etkin denetim yapılması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.