Büyükada’da esnaf isyan etti!

Büyükada’da esnaf isyan etti!
Yayınlama: 14.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

İBB, akşam 22.00 sabah 10.00 saatleri hariç bazı yolları otomatik açılıp kapanabilen dubalarla akülü araç geçişine kapattı. Esnaf bu saatler arasında mallarını akülü araçlarla dükkanlarına taşıyabilecek.

Büyükada'da esnaf isyan etti!-100114

İBB, akşam 22.00’dan sabah 10.00’a kadar esnafın mallarını dükkanlarına taşıyabilmesi, mağdur olmaması için güvenlik gereği koyduğu otomatik dubaları bu saatler arasında açık tutacak. Dubaların başında açık kapatacak bir memur bekletilecek.

İBB’nin bu kararına esnaf tepki gösterdi. “Yük motorları sabah geliyor. Motor akşama kadar beklemez. Sabah gelen malımızı nasıl getireceğiz? Dubaların üzerinden uçarak mı geçeceğiz?” diye sitem ettiler.

Bir grup adalı akülü araçlarıyla yol kapatarak tepkilerini dile getirdiler. Adalılar ile zabıta arasında yer yer tartışmalar yaşandı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya2 dedi ki:

    İBB ve Adalar Belediyesi her aldığı kararda acižiyet gösterip geri adım attığından, alınan her tedbirden sonra homurdanmak ve ses çıkarmak alışkanlık haline geldi. Ne akülüler, ne kiralık bisikletler, ne çirkin işgaliyeler halledilemedi onca verilen son tarihlere kadar. Belli ki kifayetsiz muhterisler kendi son kullanma tarihlerini bekliyorlar.