Büyükada’da geceleri sık sık neden elektrikler kesiliyor?

Büyükada’da geceleri sık sık neden elektrikler kesiliyor?
Yayınlama: 08.12.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Büyükada’nın muhtelif yerlerinde sık sık kesilen elektrikler Büyükadalıların tepkisine neden oluyor.

Büyükada'da geceleri sık sık neden elektrikler kesiliyor

WhatsApp Haber/İhbar Hattı: Adalar’da, bilhassa Büyükada’da geceleri sık sık kesilen elektrik Adalıların tepkisine neden oluyor. Bir gelip bir giden elektrikler ev araçlarının bozulmasına sebebiyet verdiğini belirten Adalılar, yetkililerin bir an önce bu arızalara önlem alınmasını istedi. Bu pandemi zamanında ve kış ayında gidip gelen elektriklerin çocukların uzaktan eğitim almasını engellediği ve soğuktan Adalıların hasta olmamaya çalışmaktan yorulduğu gelen bilgiler arasında

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik İdaresi ile yaptığımız görüşmede, Adalar’da herhangi bir elektrik kesintisinin görünmediği ancak kısa aralıklarla arızalar meydana geldiği, ekiplerin hızlı bir şekilde müdahale yaptıklarını belirttiler.

Bir mahalle sakini ise “Büyükada Sakarya Sokağı’nda, Çınar Caddesi’ne yakın bir yerde oturuyorum. Geceleri sık sık elektrikler kesiliyor. Bunun neden olduğunu bilmiyorum; ancak bu olumsuz durum benim ve komşularımızın çalışır durumda olan ev aletlerimizin sık sık arıza yapmasına sebep oluyor” dedi.

Heybeliadalı bir vatandaşımız ise, “Heybeliada’da oturuyorum, elektrikler gelip-gidiyor. 1980’li yılların başında dağ köylerinde yaşanan kesintiler aklına geliyor insanın, yazık! İnsanlar artık büyük oranda evden bilgisayarları ile çalışıyor ve bu tarz kesintiler iş kayıplarına neden oluyor. Koca kurumda aklı başında bir yönetici yok mu bu saçmalığı sorgulayacak!” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.