Büyükada’da martı operasyonu

Büyükada’da martı operasyonu
Yayınlama: 23.11.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

Büyükada’da ayaklarından ve gagasından iğnelere takılmış vaziyette bulunan yaralı martı, itfaiye ekiplerinin operasyonu neticesinde kurtarıldı.

Büyükada'da martı operasyonu

Büyükada Zağnos Paşa Orkide apartmanının bahçesinde gagası ve ayağına balık avlamak için kullanılan oltaların ucuna takılan iğnelerin takılması sonucu ağır yaralanan martı, Büyükada İtfaiye ekiplerinin operasyonu sayesinde kurtarılarak doğaya bırakıldı.

Büyükada'da martı operasyonu

Edinilen bilgiye göre, dün (22.11.2020) Büyükada Zağnos Paşa Orkide apartmanının sakinleri, apartman bahçesinde gagası ve ayağına balık avlamak için kullanılan oltaların ucuna takılan iğnelerin takılması sonucu ağır yaralı halde olan martıyı farketti. Apartman sakinleri Büyükada İtfaiyesinde yardım istedi. Olay yerine gelen Büyükada İftaiye ekipleri, martıyı iğnelerden kurtararak doğaya bıraktı.

Adalı bir vatandaşımız: “Sorumsuz insanların balık tutmak için kullandığı balık yemlerini işleri bittikten sonra attıklarından hayvan dostlarımız bunlara takılıp canlarından oluyorlar.” dedi

Bir mahalle sakini ise:” Bu kadar hızlı ve canı gönülden hemen harekete geçip adaların simgelerinden olan martı dostumuza mûdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür etmemiz gerekmektedir.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.