Büyükada’da Milli Parklar’a ait araç tehlike yaratıyor

Büyükada’da Milli Parklar’a ait araç tehlike yaratıyor
Yayınlama: 03.06.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:28
A+
A-

Büyükada’da gelişigüzel park eden araçlar tehlike yaratıyor. Park edilmesi yasak olmasına rağmen yapılan bu uygulamalar görüntü kirliği yanında tehlike de arz ediyor.

WhatsApp İhbar Hattı/Büyükada: WhatsApp İhbar Hattımıza gönderilen resim ve bilgilerden Büyükada’da milli parklara ait olduğu iddia edilen bu araç tehlike yaratıyor.

İhbar Hattımıza gönderilen bilgi şöyle;

‘Milli Parklar’a ait bu araç Milli Parklar şefi UĞUR GÜNAY tarafından halen daha ısrarla burada park ediliyor Uyarılarımızı dikkate almayan kural tanımaz ve artist bir kişiliğe sahip Uğur Günay’ı sizlerin de uyarmanızı rica ediyoruz. Ve neden buraya tehlikeli ve yasak olduğu halde uyarılara rağmen ısrarla bu aracı park ettiğini sormanızı rica ediyoruz. Saygılarımızla’

Adalar İlçesi’ndeki bu araç yoğunluğu Adalıları rahatsız ediyor. Bu yetmezmiş gibi gelişigüzel park eden araçları görüntü kirliliği yanında tehlike de arz etmesi incelenmesi gereken bir konu. Düşünün; Adalar’da her araç istediği gibi istediği yere park ederse ne olur?

Adalar’daki gördüğünüz, şahit olduğunuz olayları, kanunsuzlukları, aykırılıkları WhatsApp ihbar hattımıza gönderebilirsiniz.

Adagazetesi WhatsApp İhbar Hattı: 05376071662

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.