Büyükada’da ‘niye böyle oldu’ toplantısı!

Büyükada’da ‘niye böyle oldu’ toplantısı!
Yayınlama: 22.06.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

Büyükada’da bir restoranda mesai saatleri içinde, içlerinde Adalar CHP İlçe Başkanı, Adalar Belediye Başkanı, Adalar Belediye Başkan Yardımcısının olduğu bir toplantı düzenlendi.

Büyükada'da 'niye böyle oldu' toplantısı!

Büyükada’da CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in de içinde olduğu mesai saatleri içinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, son zamanlarda Adalar Belediyesi’ndeki ortaya çıkan sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Adalar Belediyesi’nin ‘niye bu hale geldiği’ gibi ciddi bir konunun bir restoranda hemde mesai saatleri içinde konuşulması adalılar arasında tepkiye neden oldu. Toplantının CHP’den istifa eden Mimar Uluç Yurtduru tarafından organize edildiği ancak Yurtduru’nun istifa ettiği için toplantıya katılmadığı gelen bilgiler arasında.

Hatırlanacağı üzere Adalar Belediyesi’nin 2020 Kesin Hesabı Adalar Belediyesi Meclisi’nde 3 CHP’li, 1 DSP’li, 3 AKP’li meclis üyesi tarafından red edilmiş, Adalar Belediyesi’nde alınan bu karar, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül tarafından iptali istemiyle idare mahkemesine götürülmüştü. Sorunların konuşulduğu bir toplantıda kesin hesaba red oyu veren 3 CHP’li meclis üyenin olmaması merak konusu oldu.

Eski bir CHP üyesi olması sebebiyle kendisine ulaştığımız DSP Adalar İlçe Başkanı Nail Murat Pekin’e bu konuyu sorduk. Pekin ise:”Halka ait sokak işgal edilmiş. İşgal edilen yerin üstü kapatılmış, restoran yapılmış, sonrada oraya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı ve benim üyeliğinden istifa ettiğim CHP’nin Adalar İlçe Başkanını abdest ibriği gibi dizip sigaya çekmişler. Şaka mı yapıyorsunuz. Lütfen bana ciddi konuları sorun” dedi.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 6 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.