Büyükada’da onlarca kişi tavuk,pilavdan zehirlendi!

Büyükada’da onlarca kişi tavuk,pilavdan zehirlendi!
Yayınlama: 17.09.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Büyükada’da bir restorana (B.Ş) hazırlatılarak Hamidiye Caminde dağıtılan tavuk pilavı yedikten sonra onlarca kişi rahatsızlandıklarını belirterek Büyüka’daki Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası aciline başvurdu.

Büyükada'da onlarca kişi tavuk,pilavdan zehirlendi!

Büyükada’da bir vatandaşımız (Y.A) özel bir gün sebebiyle bir restorana (B.Ş) hazırlatıp Büyükada Hamidiye Caminde misafirlerine tavuk, pilav ikram etti. Yemeğin ardından rahatsızlanan onlarca kişi, Büyükada’daki Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası aciline başvurdu. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınan kişilerin hastanede serum takılarak müşahide altına alındıkları, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, restoranın tavuğu nereden aldığı ve alındığı öne sürülen iş yerinden numune alınması için harekete geçti.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    Böyle bir durum İngiltere’de yaşansa adı geçen restoran derhal afişe edilir ve halk tarafından protesto edilerek ceza verilir. Türkiye’de ise durum farklı. İnsan hayatı en ucuz unsur maalesef.