Büyükada’da oteli kundaklayan şahıs kıskıvrak yakalandı (VİDEO)

Büyükada’da oteli kundaklayan şahıs kıskıvrak yakalandı (VİDEO)
Yayınlama: 03.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri geçen hafta bir oteli kundaklama girişiminde bulunan zanlıyı başarılı bir operasyonla kıskıvrak yakaladı.

Maden Mahallesi sahilde bir otele, kafasında kapüşon, beyaz maske ve uzun kaşe montla gelen K.K, otelin iç kısmından gelerek elinde yanıcı madde bulunan şişeyi otelin girişinde bulunan koltuğun üzerine atarak hızla uzaklaşmış ve koltuk zanlının bıraktığı yanar vaziyetteki şişe ile yanmaya başlamıştı.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarısı

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Büyükada dahilinde yapılan kamera araştırmalarında K.K’nın 24.02.2022 günü saat 10:50 sıralarında Şehir Hatları Vapuru ile Büyükada’ya geldiği, olayı gerçekleştirdikten sonra 24.02.2022 günü saat 15:30 da Turyol iskelesinden Eminönü’ne hareket eden tekneye bindiği tespit etti.

Kameralar tek tek incelendi

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerinin konu ile alakalı yapılan araştırmalar sonucunda K.K’nın Büyükada’dan hareket eden tekneden saat 17:30 sıralarında Eminönü’nde indiği, Eminönü’nden yürüyerek Sirkeci Marmaray İstasyonuna gittiği, Gebze yönüne hareket eden Marmaray trenine bindiği ve saat 19:30 sıralarında Marmaray Gebze İstasyonunda trenden indiği bilgisine ulaşması üzerine bölgedeki Emniyet Birimleri ile irtibat kurularak konu hakkında bilgi verildi.

Yağma suçundan aranıyormuş

Eşkal doğrultusunda yapılan müşterek çalışmalarda eşkale uyan ve kimlik bilgilerini daha sonradan K. K isimli şahıs Kocaeli ili Gebze ilçesi Bağlarbaşı mahallesi İstasyon caddesi üzerinde durduruldu.

K.K’ya, 24.02.2022 günü İstanbul ili Adalar ilçesinde bulunan bir otelde meydana gelen YANGIN (MOLOTOF ile KUNDAKLAMA ) olayını kendisinin yaptığı beyan edildi. Şahsın yapılan GBT sorgulamasında “Başkasını Bir Malın Teslimi Veya Malın Alınmasına Karşı Koymaya Mecbur Kılmak Suretiyle Yağma 148/1” suçundan 6 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ve yakalama emri olduğu anlaşıldı.

Şahıs Darıca Güvenlik Büro Amirliği’nden teslim alınarak gerekli yasal işlemleri yapılmak üzere Büyükada Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.