Büyükada’da pazarcılara ve esnafa denetim

Büyükada’da pazarcılara ve esnafa denetim
Yayınlama: 11.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Adalar Belediyesi bugün Büyükada Nizam ve Maden mahallerinde işyeri denetimi yaptı

Adalar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri Büyükada’da işyerleri denetimi yaparken pazarcıları da sıkı denetime tabi tuttu.

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı M. Dündar Tıraş koordinesinde Adalar Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Resul Can’ın takip ettiği uygulamalara İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 22 personelle destek veriyor.

Bugün, Nizam Mahallesi, Çankaya caddesi üzerindeki dokuz işyeri denetimi yapıldı. Bir işyerinin ruhsat başvurusu olduğu, bazı bakkalların bakkal ruhsatı mevcut bakkal bitişiği manav yaptığı, bazı restoranların da ruhsatlarının 2006 tarihli olduğu ancak yenileneceği belirtildi.

Büyükada Çankaya caddesinde yapılan esnaf denetiminde bir cafenin ruhsatı olmadığı, bir plajın ruhsatı olmadığı ancak ruhsat başvurusu olduğu, bir bakkalın ruhsat tarihi eski olduğu, yenilemesi için ruhsata yönlendirildiği, diğerleri için yasal işlem yapıldığı gelen bilgiler arasında

Büyükada’da bugün kurulan halk pazarı Adalar Belediyesi ve İBB ekipleri tarafından sıkı denetime tabi tutuldu. İzinsiz açılan meyve tezgahları kaldırtıldı.

Kınalıada da ise işgaller konusunda ilgililerine ayın 16.07.2019 tarihine kadar kaldırmaları hususunda tebligatların bir kişi haricinde yapıldığı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.