Büyükada’da sahile koyulan seyyarlar zabıta tarafından kaldırıldı

Büyükada’da sahile koyulan seyyarlar zabıta tarafından kaldırıldı
Yayınlama: 23.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Büyükada’da Gülistan caddesi üzerinde Deniz Kızı heykelinin etrafındaki hediyelik eşya satan seyyar arabalar şikayet üzerine kaldırıldı.

Büyükada’da Gülistan Caddesi üzerinde sahil şeridinin üstüne koyulan, kötü görüntü sergileyen ne kadar hediyelik eşya satan seyyar araba varsa vatandaşın tepkisi üzerine Adalar Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından kaldırıldı. Temizlenen sahil şeridinin eski, temiz görüntüsüne dönmesi üzerine vatandaşlar kayalıklara oturarak denizi seyretmeye devam etti.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. dalgıç dedi ki:

    Birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama yolları yanlış,bu işler başkan yardımcısıyla falan olmaz.Doğru adres burası gel dalgıç’a işi iki dakikada halledeyim.Onlara dalgıç pompası yaparım.Bugüne kadar hangi işi hallemedim.Kim bana sesini çıkartabilir ? Herkesi bağlamışım adalarda devletim var mı benden güzeli?

  2. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Zabıtaya değil, ADA GAZETESİ’ne teşekkür edelim. Ada gazetesi bu pis görünümü haberleştirmeden önce, bizim anlı şanlı BELEDİYE ZABITAMIZ; acaba nerelerdeymiş?????Sanki zabıtamızın burunlarının dibindeki bu sahili işgâlden haberleri yokmuş gibi. Her sey danışıklı dövüş. Bir hafta sonra, her şey eskisi gibi olur.

  3. andrea dorya 2 dedi ki:

    Sahilleri ayrı, saat meydanı ayrı, dükkan önleri ayrı, bisikletçiler ayrı, akülüler ayrı facia!
    Genel bir uygulama yapmadan, çifte standarta son vermeden bu işler düzelmez. İBB (İmamoğlu’nun Büyük Balonu) patladı.