Büyükada’da skandal uygulama!

Büyükada’da skandal uygulama!
Yayınlama: 30.04.2023
Düzenleme: 30.04.2023 19:29
A+
A-

Adalar Belediyesi büyük projelerinden birine daha imza atarak, belediyenin meşhur ikilisi Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve yardımcısı Engin Çelik sayesinde Büyükada’da altından yüksek enerji hattının geçtiği, kaçak vereriner binasının yanındaki dolgu alanına beton dökerek basket sahası yapımına başladı!

Deprem beklenen İstanbul’da dolgu alanına basket sahası! Adalıların denize ulaşmasına engel olan bir yanlış uygulama daha. Zaten denize, kıyıya ulaşmakta zorlanan Adalılara bir darbe daha. Adalıların Anayayasal hakkına bir tecavüz daha.

Adalar İlçesi Tarihi Eser Kültür bakımından sit alanı ise (ki öyle) bu uygulamalar için Anıtlar Kurulu, Doğal sit alanı ise (ki öyle) Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü; çünkü Adalar İlçesi yerleşim alanının dışı orman alanı.

Adalar Belediyesine soruyoruz

Bu çalışmayı yaparken projeyi Kültür Varlıkları Koruma Kuruluna mı yoksa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nden mi onaylattınız?

Herhangi bir onay yoksa daha doğrusu bir projeniz bile yoksa kaçak faaliyet mi yapıyor sunuz?

Büyükada'da skandal uygulama! Büyükada'da skandal uygulama! Büyükada'da skandal uygulama! Büyükada'da skandal uygulama!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Sonsuz dedi ki:

    Müstahak, aynı partiye oy vermeye devam edin.

  2. Burak dedi ki:

    Saat kulesinin hemen karşısında iki hafta önce açılan osmanlı parfümcünün olduğu yere kudep tadilat izni vermediği halde adalar belediyesi izin vererek bir hukuksuzluğa daha imza attı. Adalar gazetesine ihbarımdır. Kudep yetlisi, söz ettiğim yapı hakkında kolonlarının demir örozyonuna uğradığını ve en ufak sarsıntıda yıkılacağını bizzat bana söylemiştir. Kudepten tadilat izni alamayan dükkan sahibi ada belediyesinden izin alarak inşai tadilat yapmıştır ve yanyana iki parfüm dükkanı açmıştır. Konudan ada belediyesininde haberi olmasına rağmen tadilatına izin vermiştir ve kudepte konuyla alakalı hiçbir yaptırımda bulunmamıştır. Bende soruyorum; ada belediyesi binanın taşıyıcı kolonları üflesen yıkılacak olan yer için nasıl ve niçin izin vermiştir. Lütfen bu konu üzerinde bir haber yapın. Osmanlı parfümcüsünün binası eğer yarın öbür gün yıkılırsa müsebbibi ada belediyesi ve büyükşehir belediyesidir. Eğer bu konuyuda siz haber yapmazsanız ve orada bir can kaybı yaşanacak olursa sizlerde bu işten sorumlusunuz. Gerekli yerlere şikayette bulunmama rağmen inceleme yapılmamıştır. Oradaki işletmecide Araplardır. Acaba kim ne çıkar sağladıda orası faaliyete geçti. Kudepe sorun asla izin vermediklerini size söyleyeceklerdir.