Büyükada’da sunucu Canan Tuğaner davasında sınır dışı kararı

Büyükada’da sunucu Canan Tuğaner davasında sınır dışı kararı
Yayınlama: 19.07.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

Televizyon sunucusu Canan Tuğaner Büyükada’da sahil kenarında bikinili haldeyken görüntülerini çeken İranlı Bakhtiar Javadipour hakkında “Özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa” suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen 24 yaşındaki İranlı, özür dilediği duruşmada tahliye edildi.

Büyükada'da sunucu Canan Tuğaner davasında sınır dışı kararı

Büyükada’da sunucu Canan Tuğaner’in görüntülerinin çekilmesi davasında karar. İranlı Bakhtiar Javadipour “Sınır dışı” edilecek…

Canan Tuğaner, 17 Haziran Cumartesi günü Büyükada’da sahilde denize girerken İranlı bir kişinin cep telefonuyla görüntülerini çektiğini farketmiş, duruma müdahale etmiş, bu yüzden çıkan arbede de başından yaralanmıştı.

İranlı turist sınır dışı edilecek…

Tuğaner’in şikayette bulunması cep telefonu kamerasıyla çekim yapan kişi gözaltına alındı. İranlı Bakhtiar Javadipour adlı İranlı turistin cep telefonunda Canan Tuğaner’in görüntüleri çıktı. Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İranlı turist “Özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa” suçlamasıyla tutuklanmıştı.

İranlı bugün Adalar Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.savunmasında, Bakhtiar Javadipour “Elimdeki telefonla denizi ve doğayı çekiyordum. Suç kastım yoktur, bir cahillik yaptım. Yürüyerek kamera kaydı yapıyordum. Sabit bir yerde durmadım. Kameraya düştüler, yanlış yapmışım, pişmanım. Hamınefendiden özür diliyorum. Beni bağışlamasını diliyorum. Tahliyemi istiyorum” dedi.
Mahkeme hakimi sanık ve müşteki ifadelerinin ardından, sanığın tutuklulukta geçirdiği süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi. İranlı turist  sınır dışı edilecek

 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.