Büyükada’da tabela karmaşası!

Büyükada’da tabela karmaşası!
Yayınlama: 23.12.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Büyükada’da ismi değiştiği halde eski sokak tabelaları yerinde duran sokaklarda sorun ve karmaşa yaşanıyor.

Büyükada'da sokak karmaşası!

Büyükada’da ismi değiştiği veya başka bir sokağa bağlandığı halde eski sokak tabelaları yerinde duran sokaklarda sorun ve karmaşa yaşanıyor. Bilhassa İSKİ, KARGO, AYEDAŞ, vs. Gibi kurumlar ve vatandaşlar arasında sorunlar yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Büyükada'da sokak karmaşası!

Su kirliliği, hava kirliliği, toprak kirliliği, gıda kirliliği, imar kirliliği, gürültü kirliliği, orman ve yeşil alanların tahribi, katı ve sıvı atık kirliliği, denizlerin kirletilmesi yanında bir de bunlara “TABELA KİRLİLİĞİ”ni de eklemeliyiz. Bu konuda vazife Adalar Belediyesine düşmekte, onların sorumluluğunda bulunmakta. Ancak ilçesindeki çöpü toplayamayan bir belediyeden bu konuda başarı beklemek biraz hayalcilik!

Büyükada'da sokak karmaşası!

Çöpler bildiğiniz gibi

Büyükada'da sokak karmaşası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Adalar’da geçen hafta yaptığı ankette Adalıların en çok şikayet ettiği konu çöp konusu olduğu belirtiliyor. Adalara baktığımız zaman Adalıların çöp konusunda pek de haksız olmadığı görülüyor.

Büyükada'da sokak karmaşası!

Ana caddeler temizleniyor

Büyükada'da sokak karmaşası!

Adalar’da bilhassa Büyükada’da ana caddeler temizlenirken adanın yukarı tarafı ise Allah’a emanet. Adalılar ise ana caddelerin temizlenmesinin nedeninin göstermelik olduğu, en fazla göz önünde olan yerlerin temizlenerek Adalıların gözünün boyanmak istendiği ancak adanın yukarı taraflarının ise pislikten geçilmediğini belirtiyorlar…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.