Büyükada’da tutuklanan şahısların tutukluluk itirazına ret

Büyükada’da tutuklanan şahısların tutukluluk itirazına ret
Yayınlama: 04.08.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

Türkiye’de aralarında bir Alman ve bir İsveç vatandaşının da bulunduğu silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklanan 8 kişinin  tutuklanmasına karşı yapılan itiraz reddedildi.

Büyükada'da tutuklanan şahısların tutukluluk itirazına ret

Büyükada’da 5 Temmuz’da Ascot otelde gözaltına alınan ve daha sonra  silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklanan 8 kişinin tutukluluğuna yapılan itiraz İstanbul 11. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. İtirazı reddedilen Alman vatandaşı Peter Steudtner, İsveçli Ali Gharavi ve Türkiye’den altı kişi bulunuyor.

Mahkeme, kararında sunulan kanıtların tutukluluğun sürmesi için yeterli olduğunu altını çizdi…
Peter Steudtner ve Ali Gharavi kısa bir süre önce Silivri Cezaevi’ne nakledilmişti.

FETÖ ve PKK bağlantısıyla da dikkat çekti…

Takvim gazetesi köşe yazarı Erkan Tan bugünkü yazısında FETÖ ve PKK bağlantısıyla  dikkat çekiyor. Hatırnacağı üzere HDP İl Yöneticisi Av. Levent Pişkin polis baskınından 1.5 saat önce şans eseri Ascot oteli terketmiş ve haber tarafımızdan Türkiye’ye duyurulmuştu.

Erkan Tan bugünkü yazının Büyükada bölümünde şu ifadelere yer verdi;
‘İnsan hakları, demokrasi, özgürlükler, hukukun üstünlüğü, özgür basın, ifade hürriyeti… Batı denilen Haçlı ve Siyonist ittifakı bu değerleri kullanarak yeryüzünü fitneye boğuyor. Dünyanın geri kalanını bu kavramları kullanarak ve bu iş için kurulmuş dernekler, vakıflar v.s ile karıştırıyorlar. 15 Temmuz’dan hemen önce toplandıkları Büyükada’da suçüstü yakalanan casusların her biri FETÖ ve PKK bağlantısıyla da dikkat çekiyorlar. Her geçen gün, Büyükada’da toplantı yaparlarken suçüstü yakalananlar ile ilgili, yeni suç kanıtları oryaya çıkıyor. Bu isimler, Soros destekli yapıların da üyeleri…

STK görünümlü, dernek, vakıf görünümlü bu örgütler, ‘tahliye’ kampanyası da yürütüyorlar.
Şeytani üst akıl, gazetecileri, televizyoncuları, bilim adamlarını, yazarları, gezginleri, arkeologları, sanat tarihçilerini ve her çeşit sivil toplum kuruluşunu bir istihbarat aygıtı ve elemanı gibi kullanıyor. Film ve müzik endüstrisi de şeytani üst aklın amaçları için kullandığı alanlar. Hatta en etkili ve yoğun kullandığı alan bunlardır diyebilirim. Daha sonra sadece bu konuyu anlatan bir yazı ile de sizlere durumu anlatacağım inşallah…’ ifadelerine yer vermiş…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.